|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   naša mala
25.7.2008 9:58:37   
Šarki
user posted image naša 1,5 letnica ima vedno full opravka s pečico. vedno jo odpira, zapira, laputa, ropota, skratka mislila sem da dela vse kar je možno delati s pečico, razen pečenja.... pa juo vidim kaj je danes pogruntala... jo odpre, se nasloni nanjo, jo malo pogujsa, se obrne, nastavi rito in se vsede goruser posted image

pa je res glih v pravi višini nastavljenauser posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: naša mala
25.7.2008 10:00:45   
CUKRČEK
pečica je zakon, ja. Mojadva enoletnika jo skoz odpirata. Zadnjič pa pečem krompir v nejj, pa ful smrdi ven. Pa študiram, kaj dogaja, pol pa najdem v njej magnetek. Mulc ga mi je v pečico vrgel. Kolk je sdmrdel..k pr norcih.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.7.2008 10:53:44   
Anonimen
pri nas je bil pomivalec aktualen. Mreže je ven zvlekla pa plastični stol noter tišala, da se bo nanj vsedla...No, pa ni šlo. Je šla sedet notri brez stola in je igračke vrtela na krtači...

Za pečico jo imamo pa od nekdaj "ustrahovano" da se lahko opeče. Sej verjetno bi bila v nasprotnem tudi pečica zakon.

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.7.2008 10:56:57   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi

user posted image naša 1,5 letnica ima vedno full opravka s pečico. vedno jo odpira, zapira, laputa, ropota, skratka mislila sem da dela vse kar je možno delati s pečico, razen pečenja.... pa juo vidim kaj je danes pogruntala... jo odpre, se nasloni nanjo, jo malo pogujsa, se obrne, nastavi rito in se vsede goruser posted image

pa je res glih v pravi višini nastavljenauser posted image

Dej, da ti ne bo vrat odlomila.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.7.2008 10:58:51   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: caffee

pri nas je bil pomivalec aktualen. Mreže je ven zvlekla pa plastični stol noter tišala, da se bo nanj vsedla...No, pa ni šlo. Je šla sedet notri brez stola in je igračke vrtela na krtači...

Za pečico jo imamo pa od nekdaj "ustrahovano" da se lahko opeče. Sej verjetno bi bila v nasprotnem tudi pečica zakon.

Naša se pečice tudi dotakne ne, če kaj pečem samo pokaže nanjo in reče tam ajs, pa se ni še nikoli opekla, ampak sem vstrajala da se pri pečici ne igra.
Jaz bi se bala da bo otrok enkrat odprl vročo pečico ipd.user posted image ... skratka ne dovolim igranja s stvarmi ki so lahko nevarne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.7.2008 11:03:33   
KIKI****
user posted image  ni poti, da bi se igrala s pečico. Niti tega ne dovolim. Kaj če za trenutek nekdo obrne gumb, pol pa vanjo zlezeuser posted image . Pri nas sta se samo občudovala v njej -sta jo imela namesto ogledala.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.7.2008 11:15:07   
Šarki
sej ve da je ajsi k je lučka prižganauser posted image  sem jo probala na vse načine odvadit: sem pečico čist zaselotejpala da je ni mogla odpret, poj sm pa nucala cel dan da sem jo odprla če sm hotla dat kej pečtuser posted image  pa sem jo vedno stran dala - v sobo nesla al v pojstlco... pa po riti... kaj naj še naredimuser posted image  gumb pa ne more obrnit, ker se full težko obrača. malo uporabljamo pečico...

wanted cash.

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.7.2008 11:18:50   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi

kaj naj še naredimuser posted image   

Ah, kaj. Vse se da: vsakič, ko pride k pečici, rečeš ne in jo lepo odneseš stran. Se da, se da, samo vztrajen moraš biti. Pri nas ni bilo šans, da bi se s tovrstnimi zadevami igral. je pa probal, s hladilnikom, pa sem ga vztrajno nosila stran in je pozabil. Samo zdaj, če je pri vas že navajena na tako početje, bo malo težje.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.7.2008 11:29:40   
Freycha
pri nas je tudi pomivalec zakon, samo se sedaj enostavno zapreva v kuhinjo, ko zlagava v ali iz pomivalca, ker se mi zdi glupo se stalno z njo prepirati (seveda brez uspeha, ker je šele 1. leto stara), da ne sme. Pečico imava pa hvala bogu vgradno in je tako visoko, da je ne segne, pa je (upam) še nekaj časa ne bo!user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.7.2008 11:53:50   
pikecpokec
Naš pa še kar nekako ve, da je pečica ajs. Je pa res, da vsakič ko je prižgana in pride blizu, jaz tulim ajsssss! tko da zdaj ko je prižgana, na varni razdalji počepne in gleda kaj se notri peče user posted image .

Ne vem, no, poleg tega da se lahko resno opeče je še nevarnost da se vratca zlomijo pod njo če sedi gor user posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.7.2008 12:12:56   
Šarki
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec

Naš pa še kar nekako ve, da je pečica ajs. Je pa res, da vsakič ko je prižgana in pride blizu, jaz tulim ajsssss! tko da zdaj ko je prižgana, na varni razdalji počepne in gleda kaj se notri peče user posted image .

Ne vem, no, poleg tega da se lahko resno opeče je še nevarnost da se vratca zlomijo pod njo če sedi gor user posted image

sej ne sedi goruser posted image  dons je pač poskusila pa ji nisem pustila. smešno mi je bilo to kako je tisto rito gor tišalauser posted image  

wanted cash.

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.7.2008 12:36:48   
mojsoncek
Pri nas je pecica malo visje, tako da je nas dveletnik sedaj se ne doseze. Je pa zanimiv nadomestek za televizijo, kadar se kaj pece notri user posted image .
Ja, pomivalc je bil pa nekaj casa zelo aktualen.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.7.2008 12:48:50   
pikecpokec
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

Pri nas je pecica malo visje, tako da je nas dveletnik sedaj se ne doseze. Je pa zanimiv nadomestek za televizijo, kadar se kaj pece notri user posted image .
Ja, pomivalc je bil pa nekaj casa zelo aktualen.

Al pa pralni stroj user posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.7.2008 12:55:28   
Nika v službi
Pri nas je pečica vgradna, na višini, da ne doseže ročaja za odpiranje, ampak itak ni nevarnosti, ker že od nekdaj ve, da je stikanje po pečici prepovedano.

Imamo sicer tista "hladna" vrata, tako da se z zunanje strani ne more opeči, ampak ona tega ne ve.user posted image  Zanjo je AJS in pika.

Jo pa naša redno uporablja namesto ogledala - za afnanje, svoje predstave...user posted image

Pomivalni stroj je pa aktualen, vendar ji tudi ne dovolimo, da bi preveč šarila tam. Pomaga noter ali ven zlagat, pa gumbe pritisnit in jo vključit, kaj več pa ne.

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.7.2008 13:15:44   
emaa
Pečica na varnem za ograjico, ker mi je na štedilniku plin odpiral, 100x ne ne pali, vmes že brat bedastoče dela. Na Pomivalcu imam zaščito, če ne bi mi umazano posodo po stanovanju raznosila. Ta ne, ne, ne in vztrajnost pri naših dveh ne zaležeta, hvalabogu se je David naveličal plezat na okensko polico, Luke še ni minil. Upam, da ga bo kmalu, ker imet kljuke z oken dol dane, pa skoz ga dol dajat, ni najbolj fajn. 

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.7.2008 15:56:20   
Shorty_
Ema ja če pri otroku ne ne pali mu pač fizično preprečiš, sploh če sta dvojčkauser posted image
samo ne razumem pa tega da otroka še gledaš kako se igra s pečico???user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.7.2008 16:55:01   
abc100
Zadnič se je sine opekel v pečico. Naslednji dan je spet veselo po njej tolkel. Skoz mu govorim ajs, pa ga stran nosim. Hvala bogu, jo uporabljamo parkrat na let, tko da nslednjič ko jo bomo, bo že večji. 

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Koliko otrok si želite imeti?
binyy

Koliko otrok si želite imeti?

1 (9%)

2 (40%)

3 (39%)

4 (9%)

5 ali več (3%)

Število vseh glasov: 323

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!