|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   naš večni problem - kapa
14.4.2005 21:13:45   
tina21
No zdej pa jst resno rabm mal vaše pomoči.Naš mali sine, že odkar ga imamo neumorno, zverinsko tuli, ko mu je treba dat na glavo kapo. In potem mene vse gospe čudno gledajo kaj jst delam s tem otrokom, namreč tuli tud v vozičku. Ves je rdeč v glavo in maha na vse konce in kraje ter vrti svojo malo glavico. Pa smo poskusli že vrsto kap ampak čist pr vseh je isto.

Kaj nej nardim???? :(( :(( :((

Kdaj pa lahko že kam vn grejo brez kape ???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   naš večni problem - kapa
14.4.2005 21:22:46   
Mina1
Nekaj podobnega: vsaka kapica se mu vrti in obrača na tej glavici. Čim se obrne v košarici, je kapica čez oči in potem je jok in stok. Pa ima tako perfektno bučko in tako. Doma imam tri kapice iz HM, pa se mu vse vrtijo, čim se premakne:zmeden:.

Dnes recimo, ko sva bila zunaj na sprehodu, je bil ob hranjenju brez kapice, ker je bilo prijetno toplo, skoraj vroče. Pozno popoldan je pa recimo že pihalo, sem pa raje dala kapico gor, je vseeno še treba paziti na mala ušeska;)

Sej bo, do poletja bo že:)-:)-:)- - malo se hecam.

pa-pa Mina1

(odgovor članu tina21)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   naš večni problem - kapa
14.4.2005 21:40:27   
Petra5
Pri nas je enako. Se že veselimo poletja.

(odgovor članu tina21)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   naš večni problem - kapa
14.4.2005 21:50:06   
BONI*
Pa probaj za tako prehodno obdobje, kot je sedaj vsaj trak. Bolje to, kot nič-seveda, če bo mali za:zmeden2: Mogoče ga trak ne bo tako zelo motil.

A veš, da jaz tudi ne prenesem kape na glavi. Še tista z šiltom me začne nervirati. Poleti se prisilim dati slamnik na glavo.

Lp, Boni

(odgovor članu tina21)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   naš večni problem - kapa
14.4.2005 22:42:37   
Anonimen
Evo-enak problem! Naš mulc tako tuli, ko mu vlečemo kapo na glavo kot da bi ga dajali iz kože. Postane pravi mali :hudicek:.Ne vprašajte, koliko kap sem pokupila v zadnjih treh mesecih. Pa nobena ni fajn.

(odgovor članu tina21)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   naš večni problem - kapa
15.4.2005 5:48:10   
Lunca1
:)-:)-:)- se mi znano sliši, samo moja potem ko je v lupinici na srečo zaspi.

(odgovor članu tina21)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   naš večni problem - kapa
15.4.2005 7:30:12   
Natas@
Naš je tudi tja do 4 .meseca protestiral, potem pa nič več. Dajte času čas pa bo.

(odgovor članu tina21)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?