|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   naš albumček
15.1.2005 21:53:58   
Bela
No, po tolikem odlašanju nam je uspelo končati drugi album, če želite si ga kar oglejte:)in kaj lepega povejte;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   naš albumček
15.1.2005 21:57:48   
Micy
Prečudovit albumček imaš. Vsi ste luštni. Pa tvoj :duda: kake lepe okice ma.

:bravo::bravo::angel:

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   naš albumček
15.1.2005 21:58:02   
Teni_
Pogledala. Joj, kakšne očke ima. Ti povem, na koga me spominja pri okicah in ustih. No poglej: http://www.ringaraja.net/album/prikazisliko.asp?uporID=&id=314&slika=2944

Upam, da bo šlo. Glej tisto, ki ni v vozičku, samo, da je na tej slikici stara že nekaj čez 1 leto.

LP,
Mojca:rozica:

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   naš albumček
15.1.2005 21:58:37   
NENAJANI
Kak je catkan!!!:bravo: Po kom ma pa tolk lepe učke?????
Grozno lepe slikice!!!!!!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo:
Je pravi mali :angel:

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   naš albumček
15.1.2005 22:09:27   
TaRe*
kolk je star,tvoj pikec? Se mi zdi ful velik za 6mesecev.Moja je tudi pol leta.:bravo::bravo:

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   naš albumček
15.1.2005 22:11:48   
Bela
Hvala pupice,priznam da sem prav to sem želela slišat:love:...
MojcaH, za to sliko pa moraš imeti geslo ker je ne odpre:(, bi pa prav rada videla.
počasi se odpravim še jast pobrskat po vaših albumčkih, da vidim kakšni:angel: se notri smehljajo

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   naš albumček
15.1.2005 22:12:49   
Bela
Tare, 22.01. bo imel 7 mesecev in je res kar velik komad moj mali:duda:

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   naš albumček
15.1.2005 22:12:57   
Teni_
Mora odpret, ker nimam gesla pri teh slikicah. No če pa greš gledat po albumih, pa poglej še v mojjega tisto slikico, ko je Teja v vozičku, zraven pa stoji še ena mala pupa.

Lp,

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   naš albumček
15.1.2005 22:19:54   
Bela
Aja, ti si pa slikco zamenjala.
Ej, tvoja pikica je pravi smeško, sam smehec jo je:)...prava dobrovoljčica

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   naš albumček
15.1.2005 22:20:57   
Teni_
Ja, to pa res. Samo zagleda fotoaparat, pa se že smeji. :)-. Pa drugače tudi. Jo samo pogledaš, pa že full v smeh.

LP,

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   naš albumček
15.1.2005 22:23:28   
TaRe*
Naša bo pa 4.2 7 mesecev,pa dons je prvič čist sama sedela:bravo:.Ima pribl.7 kg,pa ene 74cm je dolga,pa smo skoz misnli,da je ful velika,zdaj pa vidim,da so eni še precej večji in težji:zmeden:...no,bo pa fotomodel,če manekenka ne bo mogla bit..:ups:

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   naš albumček
15.1.2005 22:25:31   
Teni_
*tare, verjemi, da je velika. Teja je pri 1 letu velika 74 cm, samo ima 10 kg.

Lp,

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   naš albumček
15.1.2005 22:33:36   
Anonimen
Ne moreš pogledat slikce, če ti da en link, ker te sistem ne smatra kot prijavljenega ampak kot nep.

(odgovor članu Bela)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   naš albumček
15.1.2005 22:40:42   
TaRe*
no,pol pa bo...ha,ha:bravo:

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   naš albumček
15.1.2005 22:40:58   
Bela
Tare, naš je pa velik 71cm in tehta 9 kg...je pa tvoja korenjakinja precej večja:bravo:
Pa celo sedeti je začela sama, no pa še en:bravo:, naš kobacaj se zdejle neki pripravlja na samostojno sedenje in plazenje:duda:
Sem si ogledala tud tvoje slikce in hčerkice so prave princeske, ta velika je pa itak že prava lepotička;)

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   naš albumček
15.1.2005 22:41:46   
Anonimen
Jaz mam tut nove fotke gor. Ta zaklenjene, pa izdelke, pa nezaklenjene, pa tiste iz španije so tut zdej nezaklenjene..:)

(odgovor članu Bela)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   naš albumček
15.1.2005 22:53:05   
TaRe*
Ja,Re je drgač ful gibčna,ker jo je sam firbec...že nekaj časa puza,ampak samo,če hoče kaj doseč,pa pol od jeze,sedela je pa dons prvič,ko smo jo prvič dali v stajico,kjer je trda podlaga.
Hvala za komp..tega ne sme Ta prebrat,že tko si ga misli preveč,pa ni to nič fajn:zmeden2:
(naš atko je ravnokar komentiral-citiram"saj ima tud lepga atija..",pol pa vemo,po kom je...;)

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   naš albumček
15.1.2005 23:01:02   
Bela
Še kakšno leto, pa bo hudo doma...se bo pred bajto fantov zbralo:)-:)-:)-pa bo ati vsega kriv:)

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   naš albumček
15.1.2005 23:10:11   
TaRe*
Še dobr,da smo v bloku,v tretmu štuku.Vsaj čez okn ven ne bosta mogle,kakor sem jaz hodila.:)-..pa čez balkon sem plezala,pa po žlebu srečno,ali pa tudi ne,na tla.No,pol sem pa pri osemnajstih celo ugotovila,da če bi šla slozi okno v kopalnici,bi samo skozi okno stopila,pa bi bla na tleh..:ups:

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   naš albumček
15.1.2005 23:25:02   
Bela
Hecno! No, sam pod ključ upam da ne bo treba:)
Zdaj pa lep pozdravček, ker sem že rahlo:zaspan:.

Lahko noč:muca:

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   naš albumček
16.1.2005 13:51:50   
dory
Kaksen corti je mali Bor :love::love:...pa take lepe ucke :)

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?