Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: načrt spanja po Pantleyevi 15.2.2007 23:59:39
|
|
|
|
Anja167
|
Če se prav spomnim, sem se prvo noč nekaj matrala pisati, potem me je pa minilo, ker sredi noči s svinčnikom na list zapisovati, kdaj se je otrok zbudil, kdaj zaspal, res ne gre (spanje v skupni postelji je fajn ravno zato, ker mami med nočnim dojenjem še prej zaspi nazaj kot otrok). Smo zatem opustili vse metode in upanje, da se da kaj narediti. Pri 2 letih in pol spi, vmes smo, ko ej bila nuja, vžgali tehniko joka... Pri drugi vem, da bo že spala, ko bo primerno stara, pa brez načrtov. Žal v zvezi s tem nisem dala nobene ideje. No, vprašanje je bilo glede uspavanja, jaz pa o spanju. V glavnem, pri nas je Pantleyeva pogorela na celi črti (tudi tehnike uspavanja se niso prijele - mi očitno manjka potrpežljivosti).
< Sporočilo je popravil Anja167 -- 16.2.2007 0:02:13 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?