Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
našla kapljice proti krčem !!!!!!!!!! :)))) 11.5.2005 13:45:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Super! Ampak vrtnica777, tole boš morala zdaj še 1000-krat pripopati. Jaz tudi skozi moj Plantex popam, ampak me malokrat katera šljivi. Vedno tiste ene in iste kaplice. Boš morala biti res vztrajna, da te bo kdo opazil.
|
|
|
|
našla kapljice proti krčem !!!!!!!!!! :)))) 11.5.2005 13:48:12
|
|
|
|
anitaz
|
Splišni..kje se pa Plantex dobijo?Tud pri nas :zmeden:
|
|
|
|
našla kapljice proti krčem !!!!!!!!!! :)))) 11.5.2005 13:51:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Ooooo, uspeh! Ne, Plantex je v bistvu čaj, kupi se ga pa v lekarni. Nam je zelo pomagal, brez bi bil hudič! Smrdi po gumi, ampak zaleže.
|
|
|
|
našla kapljice proti krčem !!!!!!!!!! :)))) 11.5.2005 13:55:17
|
|
|
|
anitaz
|
Smo sicer probali sirup prosit krčem,pa se mi zdi da je pomagal.Zdej čiiist mal pojokca še zvečer :bravo::bravo: Bom pa šla danes po Plantex,pa bomo probal!!Pa so krči čist prenehal,al je to samo ublažilo mu jih?
|
|
|
|
našla kapljice proti krčem !!!!!!!!!! :)))) 11.5.2005 14:01:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Tako je bilo: moj ni imel pogostih krčev, ga je pa ene parkrat močno zagrabilo in takrat sem mu dala Plantex in je popolnoma prenehalo. Enkrat smo bili za dva dni nekje na obisku in nismo imeli s seboj tega čaja, otrok se je tako drl, da je bil že čisto hripav, babica je pa dirkala do dežurne lekarne, da je dobila to ZLATO. In spet, ko ga je popil, ne duha ne sluha o kakšnem joku. Sestra ina pa tri otroke in sploh ta prva je imela kar precej krčev. Pa ji je tudi ta čaj zelo, zelo pomagal. Ne da jih umili, tisto rundo jih ni. Tako je bilo pri nas.
|
|
|
|
našla kapljice proti krčem !!!!!!!!!! :)))) 11.5.2005 14:03:14
|
|
|
|
anitaz
|
SUper!!Bomo probali danes,pa poročam jutri kako in kaj!!HVALA!!!!!!!:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
našla kapljice proti krčem !!!!!!!!!! :)))) 11.5.2005 14:16:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Daj, res poročaj. Me prav zanima, a je bilo to samo pri nas tako čudežno. Enkrat je ena mamica že tudi poskusila in je zelo pohvalila. Držim pesti, da bo tudi pri vas uspelo.
|
|
|
|
našla kapljice proti krčem !!!!!!!!!! :)))) 11.5.2005 14:59:01
|
|
|
|
alenkapk
|
Punce, ne mi zamerit - hvala bogu, da pomagajo. Vendar - tale o pomiritvi, da spi celo noč.....ne vem. Sem slišala, da nekatere kapljice vsebujejo baldrijan (ki pomirja), kar pa za male menda ni preveč v redu. To mi je povedala ena dohtarca. Srečno!:muca:
|
|
|
|
našla kapljice proti krčem !!!!!!!!!! :)))) 11.5.2005 14:59:30
|
|
|
|
piščanc
|
ja plantex je super, tud če ga samo napenja, zvečer se kar umiri, pa je treba le par požirkov.
|
|
|
|
našla kapljice proti krčem !!!!!!!!!! :)))) 11.5.2005 16:45:57
|
|
|
|
atinav
|
Ojla vrtnica777...ti moram povedat, da smo mi imeli tudi te kapljice Antiflat, samo žal nam niso nič pomagale, pri nas so palile Sab Simpex in tudi Plantex čaj. Čestitke da ste pa najdli taprave kapljice...samo da pomoga našim malim:duda:...ker so res bogi s temi krči. papa :)
|
|
|
|
našla kapljice proti krčem !!!!!!!!!! :)))) 11.5.2005 16:55:53
|
|
|
|
dory
|
Mi smo mel avstrijski lefaxin pa je blo glih tko ok :)
|
|
|
|
našla kapljice proti krčem !!!!!!!!!! :)))) 11.5.2005 19:57:18
|
|
|
|
anitaz
|
Splišni...nič ne bo poročanja! Jezna sem,ko :hudicek: Nimajo v naši lekarni!!! Haloo???Morm it prov v Lj. zarad tega!!!Tko da jutri grem iskat,pa poročam v petek..-8)
|
|
|
|
našla kapljice proti krčem !!!!!!!!!! :)))) 11.5.2005 20:19:40
|
|
|
|
BONI*
|
Splišni, brez skrbi, za Plantex mi vemo že enih 100 let:)- Včasih ga je še moj:love:delal in ko je prišel domov takrat, ko so ga delali, je še 3 dni smrdel po njem (se vonj prav zažre v kožo in lase). In ker mora pač delat reklamo svoji firmi, imamo mi Plantexa doma za izvažat. In a veš kaj? Plantex res pomaga proti krčkom, pa še super uredi prebavo:bravo::bravo::bravo: Samo en problem pa je pri tem čajčku. To, da je preveč saldek in potem bi ga moj Luka rad pil ves čas, kr tko mal za posladkat:hudicek: Bog ne daj, da si mu vzel flaško preden je bila čist prazna:grrr:. Pol je bil pa od čaja sit, pa se ni hotel dojiti. Lp, Boni
|
|
|
|
našla kapljice proti krčem !!!!!!!!!! :)))) 11.5.2005 21:38:06
|
|
|
|
Anonimen
|
A res, BONI? Ene pa pravijo, da je dojenćčkom tako zanič, da ga nočejo piti. Ampak menda, če dojenčku daš nekaj za pit med krči, da pije. N evem zakaj, ampak pije. No, če ga imate toliko, ga pa lahko malo aniti pošlješ. Čakaj, Anita, grem gledat tisto e-lekarno, če se da naročit. Evo, sem našla. Registriraj se in naroči. http://www.lekarnar.com/Zdravila-brez-recepta/Prebavila/sort/2a/page/2/
|
|
|
|
našla kapljice proti krčem !!!!!!!!!! :)))) 12.5.2005 10:14:14
|
|
|
|
atinav
|
anitaz...če rabiš Plantex čaj mi sporoči...jaz ga imam kar dosti...pa ti ga lahko pošljem! papa :)
|
|
|
|
našla kapljice proti krčem !!!!!!!!!! :)))) 12.5.2005 14:20:42
|
|
|
|
anitaz
|
jooooj,zlate ste!!! splišni in atinav!!od včeraj nisem bla nič na RR,zato nisem videla vajinih sporočil!!Pa sem šla danes v Lj, ga kupi :ups: smotka jest! ampak...sej zdej ga mamo!sem prejlega nardila,pa ko se zbudi,ji bom malo dala.pa bomo pol zvečr vidli kaj bo.a to mora celih 100 ml čez dan spit,da pomaga??al kako to gre oz. deluje?? Pa pa, anita
|
|
|
|
našla kapljice proti krčem !!!!!!!!!! :)))) 12.5.2005 14:22:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Anita, jaz sem že pozabila, ampak more pisati na navodilih. Po moje je najbolje, da ga popije čimveč naenkrat. Poglej, kaj piše.
|
|
|
|
našla kapljice proti krčem !!!!!!!!!! :)))) 12.5.2005 15:05:05
|
|
|
|
anitaz
|
ja...piše da lahko spije 1-2 vrečki na dan.bom probala da bo čimveč spila,pa bomo vidl kaj bo zvečer.hvala splJišni??? od kdaj je pa ta J vmes vskoču :)-
|
|
|
|
našla kapljice proti krčem !!!!!!!!!! :)))) 13.5.2005 8:29:49
|
|
|
|
anitaz
|
Kot sem obljubila...poročanje o Plantexu.. Včeraj ga je pila čez dan,pa jo je začel fuuul napenjat,in je 2-krat v treh urah kakala!! Ampak tko...fuuul tekoče...pomoje zarad čajčka??:zmeden: Zvečer se je pa vseen jokala,pa zdej ne vem...a je to zarad tega ker ni mogla kakat al zarad krčkov?:zmeden: Dons bomo spet probal s čajčkom,pa bomo vidli kaj bo.Mogoče mora večkrat spiti,dlje časa,pa se potem uštima:zmeden: No...u glavnem,poročam kaj bo,če bo kaj bolje.UPAM DA BOOOO!!!!:zmeden2::zmeden2: Kakšne soonček je danes!!! Komaj čakam da se zbudi,da šibava ven!!!!Jutr pa baje spet dž,al kva pravjo?:( Pa pa, Anita
|
|
|
|
našla kapljice proti krčem !!!!!!!!!! :)))) 13.5.2005 10:29:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Olja, anita. Škoda, da ni pomagal takle Plantex. Mogoče pa vendarle še bo. Sem se spomnila, da sem ga jaz mojemu Tiborju kar med tistim napadom dretja dala. Malo je še jokal, potem se je pa čisto umiril. Pa sestra, vsaj zdi se mi, je tudi ob krčih ta čaj dajala. Poskusi.
|
|
|
|
našla kapljice proti krčem !!!!!!!!!! :)))) 14.5.2005 7:37:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf, anitaz, držim pesti, da bi res bilo tako.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?