Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
naši sončki(**** nadaljevanje) 2.6.2005 22:27:22
|
|
|
|
Ani 2
|
Pozdravljene! Tudi jaz moram pohvalit mojega :duda:,saj že kak 1,5meseca spi celo noč od približno 21 do 7 včasih tudi do 8h.V pon. pa je prvič sam zaspal v kinderpetu brez ujčkanja na rokah ,torej je danes že četrti dan :bravo:. Mala maja omenila si da je Nikec imel zelenkasto blato, tudi moj Maj ga ima in to že kar nekaj časa.Mogoče bodo zobki ali kaj ne vem.Kako dolgo pa je imel takega kakeca? Lp.Ani2 in Maj:duda:
|
|
|
|
naši sončki(**** nadaljevanje) 3.6.2005 9:43:12
|
|
|
|
Erdbeere
|
če se lahko samo mal vmešan, pravijo, da otročki kakajo zeleno, kadar imajo krče oz. jih zvija
|
|
|
|
naši sončki(**** nadaljevanje) 3.6.2005 12:42:35
|
|
|
|
rainbow
|
mi smo še tudi tu:) v glavnem je fajn in kar gre, občasno pa kriza, sploh če sem dosti sama doma s tamalima ampak saj je ok obe rasteta kot gobici, mala sploh, samo se vseeno dvakrat na noč dojimo ampak sem se navadila rahlega pomanjkanja spanja:hudicek: kako ste kaj ostale, a že vse na dopustu lepo bodite:angel: in uživajte na sončku:bravo:
|
|
|
|
naši sončki(**** nadaljevanje) 3.6.2005 22:54:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Hojla! Tut jst sem se tukej!:):):) Sicer guzva....ampak sem nekje:zmeden: Se 14 dni..:( lp,:fis:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?