|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mrzle rokice
15.8.2005 17:40:20   
petric
Naš tamalček ima pogosto mrzle rokice. Tudi ko se zbudi.
Ali imate izkušnje s tem kako jih pogreti? Poleg tega zavrača dudo in se tolaži s prstkom, torej ima roko nenehno nekje zunaj... Hvala za nasvete.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   mrzle rokice
15.8.2005 17:51:20   
ŠTAJERKA
Tudi naša Lina ima zelo pogosto mrzle rokice, tudi takrat ko ji sigurno ni mrzlo.Baje je to pri dojenčkih nekaj normalnega.Jaz ji včasih rokice ogrejem s svojimi rokami,vendar pa ima potem takoj spet mrzle.Brez skrbi,kot sem napisala je to baje nekaj normalnega, čeprav nevem zakaj je atko.Tudi naša zavrača dudo oz. jo potegne vendar pa ji kmalu ven pade.Očitno je ne zna držati.
Nisem ti veliko pomagala, no sem ti pa vsaj povedala da niste edini.
Pozdravček!!

(odgovor članu petric)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   mrzle rokice
15.8.2005 17:55:43   
petric
Živjo Štajerka.
Ja, menda se to dojenčkom res dogaja. In če jih zebe najlaže ugotoviš po dotiku na vratu ali na hrbtu nad ritko. Tako pravijo eni, eni pa da dojenčka grozno zebe. No, najbrž da nihče ne bo ugotovil točno kaj je s tem... Jaz ga tudi večkrat probam ogreti s svojimi rokami, pa jih potem kmalu odtegne.
Lep pozdrav.

(odgovor članu petric)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   mrzle rokice
15.8.2005 17:59:42   
ŠTAJERKA
Ja,men je tako povedala patronažna.Pa če bi otroka zeblo bi se verjetno tud kej drl.Tak da se jst s tem sploh ne obremenjujem.

(odgovor članu petric)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   mrzle rokice
15.8.2005 20:52:46   
anitaa
Naša Tjaška ima vedno,ko je budna mrzle rokice,nogice in lička.Včasih jo probam ogreti z mojimi pa se ji potem samo spotijo in so še naprej mrzle.Mi kar ni prav ampak pravijo,da je to normalno.Lp:bravo:

(odgovor članu petric)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   mrzle rokice
15.8.2005 21:19:43   
Marogica
Vsi dojenči imajo mrzle rokice, kot si že sama ugotovila. Probaj si svoje-tudi tvoje niso tople. Zato si ne delaj skrbi.
Kar se pa prstkov tiče, pa je tudi pri nas bilo tako in je še vedno. Ta večji "cuca" prste od začetka in ni imel nikoli dude, še po dudi ni hotel piti, tako, da smo mu morali kupiti posebni nastavek, kadar je hotel piti čaj po steklenički. Je pa zanimivo, da ne sesa palčka, temveč sredinec in prstanec, kazalec pa ima na nosu. PRav luškano za pogledat, le da ne vem, kako ga bomo odvadili-je star že 4.5 let, in sesa prste, kadar je utrujen ali zaspan

(odgovor članu petric)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?