|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mrtva točka
31.5.2006 19:43:48   
Anonimen
Zdravo!

Sploh ne vem več kaj se dogaja z mano, kaj z njim... user posted image ! Jaz bi rada odšla stran od njegovih na svoje, njega pa je strah kako bova zmogla finančno(kredit pa vse to)... seveda ga k temu podpihujejo in hujskajo doma, ker bi radi da bi tam tudi ostala, pa so pogoji nevzdržni (lahko bi rekla, da je to psihični tetor). Zdi se mi kot da ničesar v življenju še nisem dosegla, da sem kot mrlič. Na mrtvi točki sem, ko ne vem ne nazaj ne naprej. Želiva si user posted image , a ga še kar lep čas ne bo, če se sedaj zapufava. Si pa ne predstavljam, da bi ga imela pod to streho kot sva sedaj. In oba sva čisto fertik... rada bi vse in to takoj... stanovanje, dojenčka... pa ne vidiva izhoda, rešilne bilke. Oba sva žalostna, depresivna... kaj pa naj?

A ste se tudi vi kdaj znašli na mrtvi točki, ko niste vedeli ne kako naprej, nazaj?

Lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mrtva točka
31.5.2006 20:01:12   
Sita
Zračunajta, koliko zaslužita in poiščita najemniško stanovanjce, kakršno najemnino bi na mesec lahko plačevala. Gotovo se kaj najde, četudi bi na začetku dobila le garsonjero. Šele, ko bosta finančno dovolj močna, pojdita v nakup stanovanja ali hišice. Z user posted image  pa počakajta, dokler ne bosta na svojem in si lahko privoščila večje stanovanje (lahko le dvosobno). Zmeraj pravim, da je bolje biti na svojem.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.5.2006 21:05:11   
smrka
Pojdita na svoje!

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.5.2006 21:15:07   
lelaval
Absolutno na svoje. Midva sva bila na istem in še danes pravim, da je edina stvar v življenju, ki jo obžalujem ta - da nisem šla stran - sama ali pa z njim.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.5.2006 21:22:53   
mojamura
če sta oba depresivna zaradi vsega skupa....pa res idita na svoje, svojemu pa še prej povej, da se naj ne pusti tako pod vpliv svojim....

Zapomni si, da z malega raste veliko in predvsem: hitita počasi!

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.5.2006 21:27:09   
Anonimen
Zakaj pa takoj kredit, najprej poskusita v najemniškem stanovanju,pa bosta videla.
Če te ime resnično rad, te bo poslušal in se odcepil od svojih staršev.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
31.5.2006 21:28:35   
Anonimen
A je edinček, da si tako želijo da ostaneta pri njih?user posted image

(odgovor članu Sita)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
31.5.2006 21:38:34   
Anonimen
Na svoje!

Lažje je prenašat kredite ali najemnino kot teror doma user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
31.5.2006 21:53:02   
koala
Jaz bi šla na svoje!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.5.2006 22:48:16   
Anonimen
Če imata možnost vzeti dovolj visok kredit, da si z njim kupita stanovanje, potem to naredita. Seveda - če se oba strinjata. Če pa je tvoj partner "mamin sin", pa mu postavi ultimat - ti ali mama. Tako boš potem vsaj vedela, katera od vaju mu je pomembnejša. Če si ti, gresta na svoje. Če mu je mama, naj ostane pri njej, ti pa pojdi.

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
1.6.2006 8:03:59   
srki
Res pojdita na svoje čimprej, sploh če sta zaradi tega oba potrta in razmere pri njegovih niso rožnate.

Jaz pa ne bi šla najprej v najemniško stanovanje, vseeno je, ali daješ mesečni obrok za kredit, ali pa za najem. V najemu bosta še predno bosta prišla do kredita, enega "zapravila" s plačevanjem najemnine. Srečno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.6.2006 9:42:00   
Anonimen
Pnce hvala vsem vam.
Vem, da morava čimprej spokat v najemniško stanovanje ali pa da kakšno kupiva. Drugače pa moj ni "mamin sinček" niti edinec, ampak mu vlivajo v pamet, da nista več rosno mlada, pa zdrava, da kako bosta se lahko sama nekoč rihtala, pa da če kakšen zboli.... v glavnem kr neki, sam da bi imel on slabo vest ker odhaja od svojih staršev na svoje, pa jih same zapušča po vsem kar so mu dali. Jst bi ju kr na gobec, če bi mu to trosila v pričo mene, ampak ga že dobita kje na samem, da mu to tupita, ker vesta da bi jaz znorela, če bi to slišala!

Lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
1.6.2006 9:49:45   
Babaloo
No, meni se je dogajalo nekaj podobnega z mojim bivšim.
Uradno sva živela vsak pri svojih starših in selila od enega do drugega. Ko sem dobila službo, sem želela, da vzameva kredit in si kupiva stanovanje, ker sem želela, da greva nas svoje. Al ipa ga vsaj najameva. Pri njih mi ni bilo všeč, ker sta se njegova dva veliko prepirala, pa še oče je rad pogledal v kozarec. Jaz v takem kaosu nisem hotela živeti- v eni sobici.
No, on pa ni želel ne kupiti ne najeti stanovanja, se ne preseliti k našim, kjer bi imela lahko veliko več prostora. Njemu je pač bilo fajn pri njih doma.
Pa se je začel najin odnos ohlajati. Imela sva službo vsak na svojem koncu in velikokrat se je zgodilo ,da sva se videla samo za vikend.
Pol je pa enkrat poknilo in sedaj je že par let bivši.
Jaz imam svojo družino, živimo na svojem in se imamo fajn.
Ha, tudi on je potem čez čas kupil stanovanje in končno odšel na svoje s svojo sedanjo izvoljenko.

Če mislita ostati skupaj, se čimprej nekam odselita. Če ne moreta kupiti stanovanja, ga pa najemita, samo odidita že enkrat iz tiste zmešnjave.

Saj ne, da bi meni bilo kaj žal, ker sva šla narazen. Saj ni bil vzrok samo stanovanjski problem, ampak še vse ostalo. Ampak bil je tudi del problema, zakaj sva se začela kregati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.6.2006 10:27:27   
kapica
Ce sem prav razumela tvoj prvi post si sprasevala, ce smo se znasli kdaj na mrtvi tocki, ko ne ves napraj in ne nazaj.
Da sta depresivna je cisto razumljivo, glede na situacijo v kateri sta.
Vidva imata zastavljene visoke cilje, prevelike zaenkrat, kar vaju dela se bolj nesrecna, ker gledata ze tako dalec naprej in imata obcutek da je vse skupaj neznosno. Vsak bi rad ze kr na zacetku imel vse. Ko se pa sprijaznis da ne gre tako kot si to sanjal, zacnes pocasi in od zacetka. Recimo.
Najprej  dobro premislita kaj sploh zelita in kaj je najpomembnejse. V vajinem primeru torej stanovanje. Potem vidis kaj mores za to naredit. Najprej po oglasih pogledat, si tudi kaj ogledat, banko za kredit obiskat, itd. To ne bo vse takoj drug teden. Ampak recimo v dveh mesecih da sta presepljena. Da si dolocita cas, kako dolgo rabita za to. In najprej gledata da to uredita, potem pa o naslednji stvari razmisljat, za vaju je to dojencek. Ko bosta v vajinem stanovanju bosta videla kako bosta z krediti shajala, pocasi se jih bosta navadila in se vama ne bo vec zdel en bav bav. In takrat vidita, kdaj sta sposobna za dojencka.
Pa tako naprej, lepo korak za korakom, ne pa kr naenkrat to in to hocem met, ko pa vidis da gre drugace, pa je kriza in depresija. In na tak nacin vama bo lazje, ne bo vec vse tako crnogledo, samo da se dogaja eno za drugim.
Kar se pa njegovih starsev tice, da ga hujskajo, pa recimo lahko receta da ne gresta ne vem kako dalec, da jih veckrat obisceta in tako, kaj pa jaz vem, samo da so mal mirni. Ceprav bi bilo mogoce boljse cimdlje od njih, no, to moreta sama potem presodit.
Veliko srece!

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?