Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: mravljinci-omrtvičenje rok in nog 5.10.2007 18:47:17
|
|
|
|
naraščaj
|
Ojla, men se je to tud dogajalo sicer okol 30 t. Sem čist panična klicala G in ji povedla kako in kaj se dogaja, pa je rekla, da se to pogosto dogaja. Lahko traja do konca nosečnosti, tako mi je rekla g. Najbrž ti otroček pritiska na kak živec. Men je sicer po kakem tednu ouvenelo, me pa je zato sedaj ful boli pod rebri. baje je tut posledica pritiskanja . Želim ti čimanj mrtvinčenja in bolečin.
|
|
RE: mravljinci-omrtvičenje rok in nog 5.10.2007 20:08:15
|
|
|
|
baaaajsa
|
ja sam baje se to ne sme dogajat,ja malo že ampak meni obe nogi in roki zaspita,še podnev se to dogaja k se umirim. je pri tebi isto???
|
|
|
|
RE: mravljinci-omrtvičenje rok in nog 5.10.2007 20:09:45
|
|
|
|
baaaajsa
|
anonimnež zakaj pa naj bi bilo nevarno??? a za otroka a za mater???
|
|
|
|
RE: mravljinci-omrtvičenje rok in nog 5.10.2007 20:32:53
|
|
|
|
BAMBINA_
|
než zakaj pa naj bi bilo nevarno??? a za otroka a za mater??? Nevarno naj bi bilo za mater, seveda, saj lahko to preide v trajno stanje. Gre pa za to, da otekaš (morda komaj opazno, pa vendarle) in pritiska na živce. Meni je strašno pomagal B6 od Plivita, jemala sem pa zjutraj in zvečer eno tableto. Ni prav nič škodljivo za nosečnico... to seveda piše tudi na samih navodilih.
|
|
|
|
RE: mravljinci-omrtvičenje rok in nog 5.10.2007 20:42:37
|
|
|
|
Barči78
|
Jest sem imela tolk omrtvinčene roke, da ko sem hčeo hranila, mi je velikokrat kar žlica iz rok padla, nisem imela občutka, sami mravljinci. V glavnem mine.
|
|
RE: mravljinci-omrtvičenje rok in nog 5.10.2007 20:58:11
|
|
|
|
baaaajsa
|
ja kaj pa vama je reku na to g.?? če lahko ostanejo trajne posledice ali kaj prej ukrepajo?? l.p
|
|
|
|
RE: mravljinci-omrtvičenje rok in nog 5.10.2007 21:29:16
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Moja G tega ni jemala preveč resno. Ampak to je postajalo vedno bolj neprijetno... vsakič, ko sem se zbudila, nisem čutila rok, čez dan pa v rokah nisem imela nobene moči. Potem sem v eni knjigi prečitala, da vitamin B6 pomaga in meni je resnično zelo pomagal!!! Ne vem, kako bi sicer lahko dočakala konec nosečnosti, ker meni je bilo totalno nevzdržno, res.
|
|
|
|
RE: mravljinci-omrtvičenje rok in nog 6.10.2007 8:56:55
|
|
|
|
VesnaLana
|
Pozdravljena, pri meni se je nekje pri 25 tednu nosečnosti začelo, da mi je desna roka bila popolnoma omrtvičena - ampak po intervalih, potem je bilo čedalje slabše. V zadnjih tednih nosečnosti roke sploh nisem več čutila - non stop mravljinci vsi prsti razen palca in cela dlan. Ko sem rodila je vse izginilo, kot je prišlo. Pa sem se malo pozanimala in so mi rekli da se to pogosto dogaja. Otrok zavzema kar velik prostor v tvojem telesu, vse kosti se ti premaknejo in nekje nekaj pritiska na živce. Tako da se nič ne boj, to je vse normalno. Res pa je da je zoprno ko sto hudičev. Srčeno, Vesna
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?