|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mp3,mp4,ipod
21.9.2006 21:53:14   
Anonimen
kaj je to?
to so najbrž neke novodobne pogruntavščine?
ma moja tavelika pride nekega dne iz šole in mi ful nalaga nekaj o teh rečeh,kaj to je in kaj to počne,da to imajo sošolke za poslušat muziko... in kaj bi ona imela,ma je nisem nič kaj dosti razumela...
kdo bi mi to razložil?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mp3,mp4,ipod
21.9.2006 22:16:30   
ona
Jaz ti lahko samo povem za mp3,da je to cd na katerega gre ful muzike gor-300komadov menda!Na navaden cd gre pa 80minut ponavadiuser posted image
Upam,da imam pravuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.9.2006 22:27:44   
lelaval
Mojima starejšima jih je Božiček lani prinesel.  Ne potrebuješ cd-ja, le preko računalnika si daš muziko gor.
Lahko si pa tukaj pogledaš, kaj je sploh to.

http://www.mimovrste.com/mp3predvajalniki/

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.9.2006 12:19:28   
GATA
Mp3 in mp4 so formati v katerih so komadi, zavzamejo zelo malo prostora, zato so zelo priročni. Ipod pa je napravica ki jih predvaja...

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.10.2006 11:23:14   
markoh
Jaz bi temu rekel novodobni walkmani. Zadevce so zelo fajn. Gor gre veliko muzike. Lahko pa si daš gor tudi recimo kakšno audio knjigo in jo poslušaš na vožnji, če se dovolj voziš npr. v službo.

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.10.2006 11:29:25   
Seven*
Jaz sem ga dobila od mojega za rojstni dan. Super zadeva. Novodobni walkman, na katerega spravis OHOHOHO muzike, pa slike lahko gledas (na iPod), pa vse zivo... Ful fajn!!!!

Gospa sem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.10.2006 11:56:18   
Nixxon
IZVIRNO SPOROČILO: GATA

Mp3 in mp4 so formati v katerih so komadi, ...

Ubistvu je mp4 že video format, drgač pa velja kar si napisala.

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.