|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mozolji
11.4.2005 14:39:40   
nazaj
Pozdravljene! Forum berem že kar nekaj časa in se mi zdi super!!!
Imam pa eno vprašanje. Noseča sem 12 4/7 in sem tako slabe volje, ker se mi že kar nekaj časa po obrazu spuščajo mozolji in to tisti tagrdi - me prav moti!!!!!!!!!!:((
In me zanima, če se pri vas tudi pojavljajo te težave in kako jih rešite oz. kakšno kozmetiko uporabljate, da se prej posušijo ali sploh ne pojavijo več.

Pomagajte mi. :angel:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   mozolji
11.4.2005 14:43:21   
Čiračara
Ahh vsaka ima svoje probleme. Jaz pa imam po obrazu tako zelooo suho kožo:((. Pomagam si z jojobinim oljem od kozmetike Afrodita. Še ve katera kakšen nasvet?
Glede mozoljev, pa upam, da ti bo katera gruga znala svetovat.
LP:metulj:

(odgovor članu nazaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   mozolji
11.4.2005 14:49:27   
pi
Tudi jaz imam enak problem z mozolji kot ti. Moja kozmetičarka mi je rekla da se ne da kaj preveč pomagat. Hormončki norijo in z njimi mozoljčki.

(odgovor članu nazaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   mozolji
11.4.2005 15:03:38   
ZVEZDICA 22
Ojla!

Res ima g. prav.Jaz sem imela do nekje okoli štiriindvajstega tedna nenormalne mozolje.Poskusila sem z vsemi kremami, kozmetičarkami in ne vem kaj še vse.Učinka pa nobenega!To so hormoni in enostavno morajo narediti svoje, ne moreš se upret temu.No potem pa sem že obupala in glej ga zlomka, vsi mozolji so izginili čez noč in zdaj imam ful čisto kožo.Tako da ne se obremenjevat, to je pač nosečnost!

lep dan še naprej!

N

(odgovor članu nazaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   mozolji
11.4.2005 15:03:47   
ZVEZDICA 22
Ojla!

Res ima g. prav.Jaz sem imela do nekje okoli štiriindvajstega tedna nenormalne mozolje.Poskusila sem z vsemi kremami, kozmetičarkami in ne vem kaj še vse.Učinka pa nobenega!To so hormoni in enostavno morajo narediti svoje, ne moreš se upret temu.No potem pa sem že obupala in glej ga zlomka, vsi mozolji so izginili čez noč in zdaj imam ful čisto kožo.Tako da ne se obremenjevat, to je pač nosečnost!

lep dan še naprej!

N

(odgovor članu nazaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   mozolji
11.4.2005 15:14:37   
Grascakinja
Enako kot Zvezdica 22... minejo..... vmes pa ne morš prav nič.... žal!

(odgovor članu nazaj)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   mozolji
11.4.2005 15:58:10   
mimica
Tudi jaz sem imela enak problem, vendar je bilo še pri meni lišaji zaradi suhe kože in ogromni mozolji. Sicer so to res hormoni, ampak sem vseeno poskusila z tonikom od Clinique firme. Sicer je drago a je pomagalo in imaš zelo dolgo. Meni se je splačalo.

(odgovor članu nazaj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   mozolji
11.4.2005 16:31:13   
Jessy
Tudi jaz sem jih imela in so mi šele pred kakimi tremi tedni izginili. Vmes sem si pa pomagala s pogostimi maskami za mastno kožo, pa vsaj 3x na dan sem se umila po obrazu. Za v službo sem se napudrala, ko sem prišla domov, sem si to obvezno odstranila z obraza. Malo je pomagalo, kakšne sile pa ni bilo. Sem se mogla kar sprijazniti s tem.

Tudi pri tebi bodo prešli, verjemi!

lp, Jessy

(odgovor članu nazaj)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   mozolji
11.4.2005 18:25:36   
nazaj
Hvala vsem za odgovore - vidim, da se bom morala res sprijazniti. :(

(odgovor članu nazaj)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?