|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mozolji
23.11.2007 10:27:50   
Inigo
živjo!

punce pomagajte!!! jst sm že čisto obupana. moji hormoni divjajo kot zmešani. pred nosečnostjo sem imela popolnoma čisto kožo, brez ogrcev in mozoljev... mogoče enkrat na mesec v času perila, da se mi je naridl kakšen. kaj pa zdaj? sem en sam mozolj. tooooooooooolko jih je, da sem čisto zamorjena.

kaj naj naredim? kupim kakšno milo in kremo proti temu? pomagajo kakšne naravne, doma narejene maske?

toraj, kaj ste ve naredile?

hvala in lepo nosečnost!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mozolji
23.11.2007 11:31:17   
Taula
Čar nosečnosti.user posted image  Jaz sem bila na začetku vsa mozoljava, nato se je umirilo....od 12 tedna dalje imam kožo spet lepo. Nardila nisem nič drugega kot sem delala pred user posted image -čistilno mleko, tonik...pač neguješ kožo in se zavedaš da je to del user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.11.2007 12:22:13   
larisa
Ja res čar nosečnostiuser posted image , ene imamo pač srečo in kasiramo ta čar....
Jaz sem imela ravno tako prej čist ok kožo, nato pa tam nekje po 16 tednu se je pa začelo....en sam mozolj sem postalauser posted image . Največ jih imam po čelu, bradi, vratu in ramenih. (sedaj sem v 28 tednu).  Bila sem zelo obupana zaradi tega, kupila nešteto nekih preparatov in na koncu spoznala odlično farmacevtko v domači lekarni, ki mi je pošteno povedala, da mi lahko proda zeloo drage preparate, za katere bom mislila, da bojo pa res pomagali (saj so vendar dragi user posted image  ), pa vendar morajo hormoni narest svoje in mi tud to ne bo pomagalo. Tako da se držim edino tega nasveta, da kožo res temeljito čistim zjutraj in zvečer (po postopku: mleko, voda, tonik, krema) in to še najbolj pomaga! Če sem kak dan lena in ne očistim tako kot je treba, se mi takoj pozna...
Nimaš kaj, čimprej jezo, žalost in obup glede tega na stran, pa bouser posted image .

LP

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.11.2007 13:34:10   
bina30
Jaz nisem imela nekih večjih problemov, samo se mi je koža vseeno spremenila. Postala je mastna in trda. Tudi po hrbtu in dekolteju sem dobila mozolje, po obrazu pa malo manj. Sedaj sem v 38t in so se mi po bradi naredile neke mini rdeče pikice, ko kaka alergija. Kozmetičarka je rekla, da naj počakam po porodu, da bova vidle ali je to zaradi hormonov.
Tako kot je rekla ena pred mano, treba je kožo dobro čistit. Jaz sem si tudi 3x v nosečnosti privoščila kozmetičarko, da mi je kožo konkretno sčistila.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.9.2010 11:31:47   
hudiček
punce jst vem za domačo masko k pomaga sm treba tole prakticirat kar 2x na teden.

sicer pa zmešamo malo kvasa in par kapljic mleka da dobimo gladko kremasto zmes...namažemo na kožo in pustimo cca 10-20 min.
kvas je že nasploh značilen za čiščenje kože...upam da vam uspe ker jst sm tut ko trgovina z mozolji...jih je tolk pa kakršne hočm...user posted image

lep pozdrav...

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.9.2010 7:16:24   
Anonimen
pozdravljena!
tudi jaz em v prvi nosečnosti imela kar nekaj mozoljev, ki jih drugače nisem imela. mozoljev sem se hotla na vsak način rešit, sem jih stiskala, mazala z vsemi žavbami, rezultat je bil pa tak, da je kvečjemu še kakšen zrastel, zginli pa niso. ko sem rodila se je stanje v enem mesecu tako popravilo, da jih sploh ni bilo več. edino na ličnici mi je ostal velik madež, ker sem tam mozolje non stop stiskala. zdej v drugi nosečnosti, pa nimam niti enega user posted image ! pravijo da bo bo fantek, hehehe.....

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
17.10.2010 19:31:10   
sandry_ca
tudi jaz imam ta problem...pa kaj čmo, moji hormoni so podivjali kot nori user posted image
upejmo da se kaj kmalu umiri user posted image

Življenje je kot ogledalo; smeje se ti, če ga gledaš nasmejano.. <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?