|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mozoljčki na obrazu
5.2.2006 16:55:46   
meta22
Živjo!

Našemu user posted image  so se po obrazu naredili taki beli mozoljčki. jih ima vse polno.največ po obrazu in bradici. ima katera kakšen predlog kako jih odgnati, ker res ne zgleda več lepo!!!

Hvala

Meta
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mozoljčki na obrazu
5.2.2006 17:31:08   
Anonimen
Ja, Meta, ne vem, koliko je tvoj user posted image  star?!? Če je POD 4 ali 5 mesecev, potem je so to beli mozoljčki, ki jih NE SMEŠ stiskat, ker to so mozoljčki od čiščenja kože. Izginejo sami od sebe.

(odgovor članu meta22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: mozoljčki na obrazu
5.2.2006 17:58:02   
XXYY
Živjo!

Tudi naša jih ima full teh mozoljčkov po obrazu. Čez koliko časa pa izginejo ti mozoljčki, če jih vsak dan pereš s čisto vodo?
Naša je stara 1 mesec.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: mozoljčki na obrazu
5.2.2006 18:17:37   
thunder
Meni so rekli v bolnici naj umivam z kamilicami - imel jih je samo po nosku.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: mozoljčki na obrazu
5.2.2006 19:02:22   
mml
Pri nas so se pojavili nekje v 4. tednu in izginili po dobrih 14. dneh. Ker je imela user posted image  ob tem še zelo suho kožo na obrazu, sem jo pričela mazati z neko lekarnisko zeliščno kremo, suha koža je izginila v nekaj dneh. Izpuščaji so se najprej pojavili na ličkih, potem po celem obrazu, vratu in tudi rokah in prsnem košu. Ampak sedaj je koža že spet čista in lepa.user posted image

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: mozoljčki na obrazu
5.2.2006 19:13:44   
Anonimen
Teh belih mozolljčkov nikoli nisem mazala. Pri ene 4m so izginili popolnoma. No, eden user posted image  je ostal na uhlju user posted image

(odgovor članu mml)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: mozoljčki na obrazu
5.2.2006 23:11:16   
lelaval
Koža se čisti. Umivaj z vodo - ali še bolje s kamilicami. Po 2 - 3 tednih bodo izginili in kožica bo zopet lepa gladka. Jaz sem tako delala.

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: mozoljčki na obrazu
6.2.2006 9:54:52   
Taja Nagaja
Tudi pri našiuser posted image so se mozoljčki pojavili ravno pred 1. obiskom pediatrinje.  Svetovala nam je, da jih lahko umivamo samo z vodom ali fiziološko razstopino. Mozoljčke je imela najprej na ličkih in čelu potem pa so se razširili še med lase. Tisti so se mi zdeli še najhujši.user posted image Bila je vsa rdeča in mozoljčkov je bilo toliko, da so se ji kar združevali. Upam, da v puberteti ne bo imela takšnih težav. user posted image So pa izginili v treh tednih, sadaj pa se ji še lušči koža.user posted image   A ima katera kakšen nasvet s čim naj jo namžem? Ima precej suho kožo in lasišče. A je boljše, če ne mažem?

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: mozoljčki na obrazu
6.2.2006 11:16:53   
mujcek
naš user posted image  je ponovno dobil mozoljčke in sedaj res veliko... 2x sem mu jih namazala s kremo bepanthen in je že skoraj v redu! Pa s kamilicami je tudi dobro prat obrazek, se mi zdi, da ni tako suha koža...

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: mozoljčki na obrazu
6.2.2006 11:20:36   
Tricia
Ko jih je Mei imela takoj po rostvu, nisem nič mazala. Pol jih je spet dobila okrog 5 meseca in mi je pediatrinja svetovala Bepanten večkrat na dan. Po par dneh so izginili.

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: mozoljčki na obrazu
6.2.2006 19:39:31   
Anonimen
bino, jaz nisem nič prav ekstra mazala, ko se je Gašperju luščila koža. Sej hitro mine. Drugač pa, jasno, po kopanju lepo z Mandljevim oljem fajn namazat user posted image

(odgovor članu Tricia)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




mleko baby love BIO
tina202

Punčka ima probleme z prebavo, tudi po mleku ki je prav za odvajanje nekaka. Za to mleko pa slišim same pohvale. Zanima me vaše mnenje: (Res najlepša hvala za odgovor in vesela bom kakšnega komentarja)

že prej nismo imeli problemov z prebavo in tako je tudi ostalo po jemanju tega mleka (72%)

prebava se je izboljšala (11%)

prebava se je poslabšala (3%)

prebava je ostala ista- dobra (8%)

prebava je ostala ista- slaba (6%)


Število vseh glasov: 36

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!