|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mozoljčki
23.4.2007 17:29:43   
Babsy
Živjo.

Moji 3 tedne in pol stari punčki so se pojavili mozoljčki po obrazu. Ima jih že kakšnih 10 dni, so se pa zdaj še bolj razširili, tako da jih ima po nosku, ličkah, čelu in bradici. So rdeči, z rumenimi pšikicami na sredi.user posted image
Najprej sem mislila, da gre za čiščenje kože, saj jih dobi vsak novorojenček, zdaj pa so se tako razširili, da ne vem kaj bi.
Nisem je nič mazala, samo umivam jo z vodo, poskusila sem umivat s čajem kamilice, pa ni nič boljše.
Je možno, da je alergija? Ima tudi kar močne in pogoste krče. Je mogoče od moje prehrane. Vendar se mi zdi, da pri alergijah niso rumeni mozoljčki, ampak bolj rdeče pike.
Pri zdravniku še nisva bili.

Kaj pravite?

hvala in mirne noči,
user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mozoljčki
23.4.2007 21:48:54   
**Petra**
Jst menim (ampak to je samo moje mnenje), da gre za čiščenje kože. Naša je tud mela po celem obrazu, ampak samo po obrazu take "mozoljčke", ki pa so sami po sebi izginili. Tudi jaz nisem z ničemer mazala, umivala samo z vodo.

Praviš, da je stara 3 tedne in pol, tako da bosta imeli pri 1 mesecu posvetovalnico, pa mogoče počakaš do takrat, razen, če se ne bo začelo širit še kam drugam, pa ti bo pediater povedal za kaj gre. Mogoče dobi tudi kakšno kremicouser posted image user posted image

(odgovor članu Babsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: mozoljčki
24.4.2007 7:45:22   
srki
Se strinjam s Petro. Naš jih je imel tudi po vratu, malo po trebuhu, dobil pa jih je šele okrog 1. meseca, trajalo je kakšen mesec, da se je koža lepo ščistila. Mazala nisme z ničemer, zdravnik mi je svetoval samo veliko svežega zraka.

če pa te skrbi, da je kaj drugega, pa le pojdi k pediatru pred posvetovanico.

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: mozoljčki
24.4.2007 8:35:10   
tinaaja
Pri nas je isto in je P rekla, da se ti mazoljcki, ki so ciscenje koze, lahko razsirijo kamorkoli po telesu. Nasa jih je polna po obrazu, glavi, vratu in trebuhu..  ce ne bi bila pri P, bi mene tud ornk skrbelo, ampak jih je vidla in povedala, kar sem napisala, tko da brez skrbi. Zginili naj bi nekje v 1 mesecu, ampak ni nujno.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: mozoljčki
24.4.2007 8:51:55   
Bonnie_RR
Ja, tvoji user posted image se čisti koža in je to čist normalen pojav. Najboljše je kar pustit, da se samo sčisti in nič mazat ali kaj podobnega. Pri nas so mozolčki sami izginili po 14 dneh.

Lp


_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: mozoljčki
24.4.2007 10:05:08   
pocka
Naša je tudi nekje pri 3 tednih dobila mozoljčke, ki so se razširili po celem obrazku, potem pa je to postalo zelo hrapavo, kot krastice. Nam je P dala kremico s katero jo mažemo 2x na dan in je že dosti boljše. Mi je pa rekla, da je možno, da pojem preveč mlečnih izdelkov in je to tudi zaradi tegauser posted image , čeprav dvomim, da je to krivo. Po mojem gre še vedno samo za čiščenje kože.

_____________________________

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner



(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: mozoljčki
24.4.2007 10:08:42   
Anonimen
Se strinjam z vsemi...tudi mi smo imeli takšne mozoljčke pri 3 tednih, jaz sem jo mazala s svojim mlekom, ampak mislim, da ni pomagalo...poskusiš pa lahko...tudi od mojega nečakinja (stara je 1 mesec in pol) ima ful mozoljčke po obrazu in je P rekla, da se ji čisti koža...

LP

(odgovor članu pocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Služba
binyy

Kje delate?

v pisarni (51%)

v proizvodnji (12%)

na terenu (5%)

pisarna+teren (12%)

v trgovini (14%)

v gostilni (7%)


Število vseh glasov: 239

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!