|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mozoljčki, izpuščaji...pomoč!
5.2.2006 20:01:31   
Anonimen
Naša user posted image ima zadnje dni po obrazu polno mozoljčkov. Kot da bi se ji koža na obrazu vnela, je rdeča. Pazim pri hrani (dojim in občasno dodajam mleko Hipp1). Mehčalca ne uporabljam...Najprej sem mislila, da ima kako alergijo, vendar se mi zdi čudno, da ima mozoljčke samo po obrazu user posted image Umivam jo z vatko in vodo, danes sem jo namazala z Bepanthenom pa se mi je zdelo, da je bilo še slabše....
Je katera imela podobne težave?
Kaj naj storim? Bi jo morala kar k zdravniku pokazat?

aja...stara je 1 mesec
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mozoljčki, izpuščaji...pomoč!
5.2.2006 20:37:24   
Pikica76
Meni je pediatrinja rekla da se dojenčki na tak način čistijo od materinih hormonov. In najhujši mozoljčki so ravno pri enem mesecu. Pri nama so zginili v enem dnevu ampak vsak dan so se pojavljali novi. Ne moreš nič, jaz sem za boljši občutek sčistila z fiziološko in malo namazala z bepantenom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.2.2006 21:09:37   
hajdi21
To so res mozoljčki, ko se otrokova koža čisti. Naša jih je tud mela, pa sem ji vsak drugi dan spirala s kamilicami, takrat je bilo malo bolje. Trajalo pa je skoraj 3 tedne, da sva se vseh znebile. Zdaj je spet manekenka.

Ne skrbi, minejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.2.2006 22:03:39   
Šoni
Mozoljčki nastanejo res zaradi maminih hormonov kot sta ti že predhodnici povedali. Pri nas smo problem rešili tako, da smo naredili prevretek iz hrastovega lubja in mu z njim izpirali obraz. Hrastovo lubje se dobi v lekarni in je res super pri odpravljanju problemov s kožo. Obraz pa sem mu nato namazala z Aventovo magic cream. Pomagalo jeuser posted image . Danes smo stari 5 mesecev in nam krema še prav pride sploh ker ima mali suho kožo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Julija
TLF

Kako vam je všeč ime Julija?

zelo mi je všeč (25%)

mi je všeč (30%)

ne vem (5%)

nič posebnega (27%)

ni mi všeč (13%)

Število vseh glasov: 454

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!