|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   moznost zanositve?!?
23.8.2007 19:00:26   
Anonimen
Zanima me kaksna je moznost zanositve po prenehanju jemanja tablet? Sicer se nocem zanositi, ampak trenutno s partnerjem pri seksu paziva in odnos prekineva pred izlivom.
Zanima me tudi ali se po prenehanju jemanja kontracepcijskih tablet menstrualni ciklus zmede in postane nereden. Hvala!!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: moznost zanositve?!?
23.8.2007 19:01:09   
Anonimen
To je isto kot na loteriji. Al bo al pa ne bo. In vsaka drugače odreagira po jemanju KT.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.8.2007 19:01:50   
Anonimen
Sam ta tema pa ni za sem.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.8.2007 19:02:10   
digi
Možno je vse. od ženske do ženske različno. Ena zanosi, ko jo dedc pogleda, druge pa rabimo malo dlje oz. smo rabile malo dlje user posted image ... No pri meni se je ciklus "zmedel" oz. postavil na varianto pred tabletami po 6-ih mesecih......

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.8.2007 19:05:47   
Anonimen
user posted image  ups, se opravicujem, sem bila tako hitra, da sem jo napacno plasirala.  Jo lahko prosim, katera prestavi?

(odgovor članu digi)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
23.8.2007 19:33:09   
Anonimen
Zanima me tudi ali se po prenehanju jemanja kontracepcijskih tablet menstrualni ciklus zmede in postane nereden.

Uh še kako postane vse zmešano pa to tudi traja par mesecev.Meni se je komaj zdaj uredilo pa sem nehala z njimi že februarja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
23.8.2007 20:03:22   
*tajda*
Jst sem zanosila takoj po prenehanju.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.8.2007 21:38:12   
MamiBom
Ja menda je po prenehanju uporabe KT plodnost višja ... najbrž zaradi hormonov in vsega tega. Mislim da je tudi večina mojih kolegic zanosila kmalu po prenehanju jemanja user posted image

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?