|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   moz noce sexati
27.6.2011 18:10:10   
Anonimen
hej hej, imam eno tezavico.. s partnerjem sva imela redne spolne odnose, dokler nisem zanosila in se porocila.. od takrat sexava samo cca 1x na dva tedna!! pa se to se mi zdi da je bolj na silo, zato da mu ne bi spet zacela "tezit" s tem.. ne verjamem da ima se koga poleg mene, imam pregled nad vsemi racuni, telefoni, maili, skratka vsa gesla, pin kode.. nikoli ni blo povoda za kaksen dvom.. drugace je cisto ljubec do mene, ampak to mi nekako ne da miru.. poskusala sem se ze pogovoriti z njim, pa vedno rece da ni nic narobe, mogoce je samo malo utrujen itd.. ma katera ze podobne izkusnje?? kaj bi lahko bil razlog za vse to? kako naprej?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: moz noce sexati
27.6.2011 18:22:17   
Anonimen
Mogoče mu ni, ker se nič "zanimivega" ne dogaja med rjuhami.
Za sebe vem, da če bi postalo monotono, sem raje brez sexa, kot pa da je dolgočasen.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.6.2011 18:30:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

imam pregled nad vsemi racuni, telefoni, maili, skratka vsa gesla, pin kode..

Priporočam drugačna "raziskovanja" in odkrivanje drugačnih gesel. To, da gledaš za njegovimi telefoni in ostalo statistiko, ni nekaj, kar bi ravno povečevalo spolno navdušenje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.6.2011 12:00:53   
devo
Definitivno stimulacija dobrodošla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.6.2011 22:48:17   
arabela*
če si noseča, je verjetno to vzrokuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.6.2011 22:49:12   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

Priporočam drugačna "raziskovanja" in odkrivanje drugačnih gesel. To, da gledaš za njegovimi telefoni in ostalo statistiko, ni nekaj, kar bi ravno povečevalo spolno navdušenje.

po mojem je mislila tako, da ima pregled, da is zaupata in da nič ne skriva pred njouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.7.2011 0:30:04   
trnyulch
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

po mojem je mislila tako, da ima pregled, da is zaupata in da nič ne skriva pred njouser posted image

točno tako sm mislila :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.7.2011 13:03:22   
ronja
Koliko je otrok star? Ali si še noseča ali imata malega dojenčka, ki je vsem porušil svet na glavo? Je čisto neprespan, zmatran, utrujen od službe in doma? Ali si noseča in se boji, da bo kaj "pokvaril"? Veliko moških ima baje take strahove... Če je otrok že starejši, potem so lahko tudi drugi razlogi, veliko o tem je bilo tu že napisanega: od prikrite homoseksualnosti do zdravstvenih težav, preveč rutine ali odtujevanja. napiši malo več, kdaj se je to začelo, koliko časa že traja, življenjski stil itd... ker na pamet ugibat je težko.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.7.2011 13:29:41   
Anonimen
še vedno sem noseča, taka situacija pa je od poroke približno tri mesce.. sej tudi pred poroko nisva imela zelo pestrega spolnega življenja, zdaj je pa samo še slabše.. sicer je zelo pozoren in prijazen. je pa res zelo družinski in deloven človek, poskuša čimveč delat zato da bi družini čim manj manjkalo.. rezultati njegovega dela so sicer vidni, ampak res si želim da bi se včasih mogoče meni bolj posvečal.. verjetno sem tudi sama preveč zahtevna.. 

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
6.7.2011 22:40:43   
ronja
Nekateri moški malo zmrznejo med user posted image (sicer nimam osebnih izkušenj s takim, ampak sem že večkrat slišala, da se veliko fantov boji, da bi kaj "pokvarili", da bi bilo kaj narobe, ma, 1001 strah...) Enim pomaga, da grejo s tabo h g. (lahko gresta skup na ns recimo; če si zanosila na medenih tednih, bo ravno čas) in jim on/a razloži, da ne bo nič narobe, če seksata. Nekaterim tudi to ne pomaga in potem prinesejo not vse po porodu.user posted image

Če pa si bila pred poroko že noseča, pa ga to ni motilo in se je vse skup spremenilo šele po poroki, sta spet dve možni razlagi: ena je ista kot prej, samo da se ti prej nosečnsot še ni videla in je on še ni čisto dojemal, zdaj pa se ti vidi in se zato bolj boji, ker se je začel zavedat, da si res noseča.
Druga je pa, da se je malo ustrašil - poroka in otrok - same spremembe, ki jih je sicer sam hotel, vendar se sprememb navano bojimo, tudi če smo jih sami želeli - pač navajeni smo nečesa in pred neznanim nas je strah, to je naravno. Tu pomaga pogovor, da mu poveš, da je tudi tebe kdaj strah, da pa navsezadnje vsi zmorejo in ni razloga, da ne bi tudi vidva. Tej teoriji v prid bi govorilo tudi to, da se zelo trudi, da bi družinici priskrbel vse potrebno - morda ima slabe izkušnje iz otroštva z očetom, ki se ni ravno dovolj potrudil zanje, mogoče je po naravi bolj picajzlast in mora bit vse perfektno, za njegovega otroka in oboževano žensko pa še toliko bolj... In potem pritisk in zmatranost naredita svoje... Tu pomaga tudi pogovor, da mu poveš, da bo krasen oči in da se mu ni treba pretrgat, da bi bila otrok in ti srečna. Da bolj rabita njega kot dobrine. Vsi včasih to moramo slišat;).
Vso srečo!

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.7.2011 11:57:29   
Anonimen
hvalaaaa :)

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
7.7.2011 12:21:29   
Spontan

rezultati njegovega dela so sicer vidni, ampak res si želim da bi se včasih mogoče meni bolj posvečal.. verjetno sem tudi sama preveč zahtevna.. 

Če pa bi se skoz tebi posvečal in vsak dan 3x seksal s tabo, bi se pa pritoževala, da premalo finančno naredi za družino in da je sicer fajn, da se tolk posveča, ampak ti in otroci potrebujete še kaj drugega....

Tukaj ni kaj naredit. Vse prfektno ne more bit, ženska pa se bo vedno nad nečim pritoževala user posted image  To pač ste ženske in vse je v redu. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
7.7.2011 12:25:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Spontan)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
8.7.2011 17:25:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Spontan

Če pa bi se skoz tebi posvečal in vsak dan 3x seksal s tabo, bi se pa pritoževala, da premalo finančno naredi za družino in da je sicer fajn, da se tolk posveča, ampak ti in otroci potrebujete še kaj drugega....

Tukaj ni kaj naredit. Vse prfektno ne more bit, ženska pa se bo vedno nad nečim pritoževala user posted image  To pač ste ženske in vse je v redu. user posted image

haha morm tud sama priznat da je sigurno tud neki na tem :) zgleda da res rada kompliciram za brezveze ;)

(odgovor članu Spontan)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
8.7.2011 21:56:04   
Colt

rezultati njegovega dela so sicer vidni, ampak res si želim da bi se včasih mogoče meni bolj posvečal.. verjetno sem tudi sama preveč zahtevna.. 

Hm...je kr nekaj smisla v Spontanih besedah...user posted image user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu Spontan)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.7.2011 22:28:04   
picola1

Hm...jst se pa s tem ne morem čist strinjat. To, o čemer ti govoriš sta dve skrajnosti. Najboljša je pa zlata sredina, ki pa ni nedosegljiva, če se človek mal potrudi. To se v bistvu bere kot da itak ne more ona nč naredit v zvezi s tem in da naj se kar sprijazni...
Me spomni tvoj odgovor na odgovor unih, k jamrajo čez tašče, kako so vsiljive do otrok, pol pa se oglasi ena, ki pravi, da naj bo srečna, da ima tako taščo, njena njhovih otrok sploh pogledat ne pride...Kao druga skrajnost...Imo, nobena situacija ni ok, zato je pa treba iskat drugo rešitev...
Ah, mal sem zašla, sam upam, da si razumel, kaj sem želela povedat..user posted image

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

(odgovor članu Spontan)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?