Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: motnje mišičnega tonusa in asimetrija 26.2.2007 11:34:15
|
|
|
|
goda13
|
Mi smo tudi hodili na fizioterapijo in smo bili zelo zadovoljni. Je bila fizioterapevtka zelo prijazna in pokazala, katere vaje naj delamo doma in smo jih. Smo šli pa samo 4x potem je pa rekla, da ne vidi več smisla, da bi še hodili.
|
|
|
|
RE: motnje mišičnega tonusa in asimetrija 26.2.2007 11:41:11
|
|
|
|
najina pikica*
|
sm zasledila,da če z otročkom obiskuješ fizioterapijo se naj bi ti tut porodniška podaljšala....a kej veš o tem?
|
|
|
|
RE: motnje mišičnega tonusa in asimetrija 26.2.2007 12:03:53
|
|
|
|
fricka
|
Jaz sem hodila s Kristino 8 mesecev na fizoterapijo in sem imela podaljšano porodniško. Težave sva odpravile, o podaljšanju pa se tako lahko pogovarjaš šele pred samim iztekom porodniške in je odvisna od dejanskih potreb. Če hočeš me lahko povprašaš na ZS.
|
|
|
|
RE: motnje mišičnega tonusa in asimetrija 26.2.2007 13:01:09
|
|
|
|
najina pikica*
|
fricka-hvala,če bom kaj rabila se oglasim na ZS no sicer močno upam,da nebova rabila ne enega in ne drugega
|
|
|
|
RE: motnje mišičnega tonusa in asimetrija 26.2.2007 20:28:29
|
|
|
|
anajmad
|
Mi hodimo na NF 1x na teden,al pa 2x. Imava pa delat dosti vaj. Uli se ena stran hrbtenice bolj razvija,oz. se je razvijala kot druga. Malo se ji je popravilo,ker delava vaje na deski in na žogi. Drgač pa valj rula,moram se pohvalit,da je začela naša princes se plazit. Počasi se tudi že dviguje. Sem zelo zadovoljna,ker me je kr mal skrbelo,ko je bila tok trda. Ima še izrazito povišan tonus,kljub redni vadbi in izvajanju handlinga. Zato punce- redno hodit na NF in uvajati vaje doma.
|
|
RE: motnje mišičnega tonusa in asimetrija 26.2.2007 23:35:17
|
|
|
|
silvestra
|
Hoj! Tudi midva hodiva v Ra, pa se full matramo z vajami, ker doma zelo protestira, ko izvajamo vaje. Tko da nevem več kaj naj sploh počnem.? Skoz bi rad " pasel kravice", kar se pa ostalih vaj tiče pa se full zateguje. - Zanima me če katera ve kaj pomeni "abnormna nevrološka simptomatika"? Men je sicer rekla zdavnica, da drugega zaenkrat ne vidi, ampak nisem glih sigurna. - A je kje nakašna spletna stran, ki mogoče prikazuje kakšne vaje za določene diagnoze? pa pa
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?