|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   motnje
18.1.2008 18:10:19   
Anonimen
živjo punce,mene pa zanima,če je katera imela prebavne motnje,preden je naredila test in je bil potem +????mene zelo zvija in napenja.....nevem,samo vprašam.user posted image  ne sme pridt 26.1
hvala in naj vam maškare prinesejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: motnje
18.1.2008 18:32:44   
murkica
Ko sem jaz zagledala +, nisem imela nobenih prebavnih motenj, me je pa napenjalo....

Drugače, pa počakaj, še je čas za vse znake, ker dejstvo je, da pri vsaki punci je drugače. Tako, da lahko je to znak za user posted image  kot za kaj drugage. Sicer te nebi rada strašila, ampak trenutno zelo razsaja rota virus, tako da upam, da nisi kaj takšnega staknila...

Mislim, razen če sem narobe razumela in si zaprta... to pa je kar nekaj deklet povedalo, da jih je pestilo. Tudi potem med nosečnostjo...

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.1.2008 18:40:04   
lelaval
Verjetno pa imaš prebavne motnje zaradi psihe, ker si zagledala plusek. Jutri bo že bolje. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.1.2008 18:43:39   
Fargesia
jst tud čakam na 28.1 in opažam da mam vetrove in ful hodim lulat...user posted image na blato grem p normalno...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.1.2008 19:00:55   
VITA79
zivjo punce, tudi js imam probleme z nadleznimi vetrovi, pa bolj zaprta sem kot ponavadi, hrbtenica boli občasno, občutek tezkega trebuha…… user posted image  ne pricakujem 27.01., upam za vse nas, da se nam sreca nasmehne ze ta mesec. Kako dolgo pa se ze trudite na user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.1.2008 19:29:44   
Fargesia
ja ta je pa dobra...vse smo na kupu z datumi...midva delava na dojenčku 21 mesecev... pa vidva?

(odgovor članu VITA79)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.1.2008 19:34:17   
VITA79
maša82, ja zanimivo s tile datumi,
midva greva v 4 krog, pa se mi zdi
ze vse narob. A ti ze imas kaksnegauser posted image ali gre za prvo user posted image .

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.1.2008 20:31:51   
Fargesia
prvo nosečnost čakamo in čakamo...

(odgovor članu VITA79)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.1.2008 16:55:45   
little angel
moja pa naj ne bi prisla okrog 25.1. me pa tud nekaj mucijo vetrovi pa cedevita se mi ful lusta jo kr z zlico jemuser posted image samo sem nardila dans test pa ni nic pokazal, upam da zato ker je bilo prehitro.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.1.2008 16:57:39   
Athina
little angel, pridruži se nam na skupinskem testiranju 26. dopoldne, če boš zdržala do takrat user posted image

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.1.2008 17:18:09   
little angel
bom se potrudla ja, sem ga tak mela namen delat 25. torej ce ga naredim 26 ne bo panike, user posted image da bi le zagledlauser posted image

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?