Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
most z visečimi igračami 15.12.2004 23:12:39
|
|
|
|
andrejaz
|
Jaz imam most s plastičnimi visečimi igračami (firma Tomy - mislim, da se imenuje večnamenska igrača, ker se kasneje sestavi tudi v voziček)Vendar sem namesto originalnih plastičnih igrač obesila na most kar plišaste, originalne plastične igrače pa sedaj proučuje kar z usti. Se mi je nekako zdelo, da so za nežne male rokice plastične igrače malo pretrde, pregrobe,.., sedaj ko je pa že v 4 mesecu pa sem mu na most pritrdila že tudi plastično igračo. :sloncek:
|
|
|
|
most z visečimi igračami 15.12.2004 23:14:40
|
|
|
|
Jančika_
|
Pri nas imamo lesenega, nismo taki pristaši plastike. Ta se nama z možem zdi veliko lepši, mali se pa zabava ne glede na to, kaj tam visi:)-. Itak se prej ko slej naveličajo, potem se pač znajdeš. Jaz mu kaj drugega gor navesim ali pa celo navesim kake reči na karkoli stoječega, kar lahko postavim nad malega. Imamo en tak stol, ki ima spodaj prečke, pa kar tja obesim vse, kar mi pač pride pod roke. Tega lesenega pa mi je prijateljica prinesla iz Avstrije, ne vem, iz katere trgovine. Firma je Heimess.
|
|
|
|
most z visečimi igračami 16.12.2004 7:25:03
|
|
|
|
mala
|
mi imamo tudi Tomy-a, ki je zelo praktičen saj se potem lahko spremeni v voziček in naš je ob tem zelo hitro shodil, tko da ti zelo priporočam tega ker je vsestranski-igrače pa lahko tudi menjaš in sama daš kakšne plišaste gor. lp:rozica:
|
|
|
|
most z visečimi igračami 16.12.2004 7:30:02
|
|
|
|
Blink1
|
Ola Mi imamo od Fisher Price-a telovadnico. Je plastična...ampak se meni tudi zdi, da je ravno vseeno kaj visi gor...Zdaj imamo gor celo kroglice s smrekice :) je pa ful fajn, ker ima tudi klaviaturo in lučke - zvezdice. Ko otrok sedi, se prestavi in lahko udriha po klaviaturi, ko pa shodi pa se spet prestavi in se lahko nanjo naslanja ter spet igra...
|
|
|
|
most z visečimi igračami 16.12.2004 9:06:15
|
|
|
|
jagoda
|
Kot andrejaz im mala. S Tomijem smo zelo zadovoljni!
|
|
|
|
most z visečimi igračami 16.12.2004 9:35:08
|
|
|
|
dory
|
Jaz nisem bla nikoli za plastik fantastik,sploh pa za dojencke...zato sem kupila plisasti most,ki ga je mel mali zelo rad...
|
|
|
|
most z visečimi igračami 16.12.2004 10:00:07
|
|
|
|
malika
|
Mi ga imamo s plišastimi igračami. Sem pa igrače vsake toliko menjala in navesila gor ropotuljice in druge igrače, da je bilo spet kaj novega in se ni prehitro naveličal.
|
|
|
|
most z visečimi igračami 16.12.2004 12:13:49
|
|
|
|
saba01
|
oj mo imamo mostiček z plišastimi igračkami in plišasto podlago v obliki medvedka.Je super igračke lahko dokopuješ in vsaka ima svojo funkcijo,nam je zelo praktičen. LP,Sabina:sloncek:
|
|
|
|
most z visečimi igračami 16.12.2004 14:37:19
|
|
|
|
niki5
|
Mi imamo tako igralnico iz blaga, iz Mothercare. So pa različne igračke gor obešene, ene šelestijo, ena ima glasbo,ko jo stisneš, ropotuljica,.. in potem jih po želji premikaš na željeno mesto. Lahko pa tudi igračke dokupiš. Podlaga ima pa tudi različne stvari, piska, šelesti, ogledalček je. Pa zelo pisan je, to kar je zanimivo majčkenim.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?