neni
|
Zdravo! Mo, moj Gigi je odšel včeraj v prašičja nebesa. In mi je zelo hudo po njem in gledam mal po forumu. Mi smo ga imeli 4,5 let in smo imeli z njim toliko lepih trenutkov, nama je bil kot otrok, ker sva bila dolgo brez. Danes samo . Naš je bil vrtinčast in je imel samo po glavci in telesu v zrak čupko, ki je ni bilo treba strič, ampak na ritki je imel pa malo daljše, ki sem jih jaz po potrebi sfrizirala. Krempeljčke smo mu strigli z naši ščipalcem, vendar ti priporočam, da ga vsaj prvič pelješ v kako zoo trgovino, ker je to res mučno opravilo, ker se zelo branijo. Hranili smo ga: vedno je imel seno, pa kaj dobrot v hladilniku (korenčke, solatka, kumarice, banana, jabolko, ...) Vse vedno po malem, če je pojedel je dobil še. Vedno pa je zjutraj dobil semenčka in objemček. Naš je bil kar odprt v kletki, je prišel bolj ponoči ven, pa ko je bil mlajši, zdej starejši pa samo ene 2x na dan na obhod. Za glodanje sem mu pa jaz dajala suh kruh (najraje žemljice), se je z njim veliko zamotil in brusil zobke. Zdej sem se spomnila, da moram vreč kruh v smeti. Jao, vse me nanj spominja, že spet jočem. Pa v hladilniku imam eno kilo korenčka, je bilo ful ugodno, smo kupili predvčerajšnjim. Tako je: sve su prave ljubavi tužne. Gigi, pogrešam te. Zelo! lp Neni
|