|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   morje v 31,32 tednu
17.2.2009 17:40:30   
maayaa
Pozdravljene,

Z dragijem sva dobila vabilo za morje, konec julija-začetek avgusta v dalmaciji. Takrat bom v 31 in 32 tednu, pa me zanima če je pametno iti tako "pozno" za štirinajst dni na morje.

Malo berem pa vsi priporočajo morje tudi tako pozno oz. še pozneje. Panika je tudi zato ker se morava z dragijem kar hitro odločit, ker moramo rezervirati že sedaj, pa moja prva nosečnost,...

Zanima me vaše mnenje, izkušnje
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: morje v 31,32 tednu
17.2.2009 17:47:37   
dskubin
Če bi imela normalno nosečnost (da nimaš strogega mirovanja,...) bi jaz šla. Morje ti bo dobro delo, veš kako fajn je, ko v vodi izgubiš občutek une teže, ki te vleče k tlom user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu maayaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.2.2009 18:29:53   
AnciM
Jaz sem bila v 36 tednu na Pagu. Nosečnost je do takrat potekala brez problemov. Še največji problem so bili kamenčki na plaži. user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.2.2009 19:29:27   
bskrle
Jaz  nisem šlanikoli, pa sem že 4ič noseča.
Sploh pa ne bi upala na otok.

Če si mlada in zdrava, potem ja.
Sama sem imela sicer zoprne nosečnosti, a glej letos sem imela od 28-32 tedna kar vsak teden pregled. To res ne moreš načrtovati in predvideti vnaprej.

Na dopust le pojdi, vendar ne bi upala nekaj vnaprej rezervirata, če ne moreš odpovedati.

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.2.2009 19:46:14   
end1
jaz sem se v prvi nosečnosti počutla v 30 do 36 tednu super, tako da bi lahko šla na morje - žal je bla zima, v drugo pa nisem šla, ker mi je bla že misel na drugo pojstlo obup.
Rezerviraj, če bo vse ok boš uživala, če pa se ne boš čutla pa odpoveš.

(odgovor članu maayaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.2.2009 19:56:04   
bodoča
Jaz sem bila mislim da v 36. tednu na morju - Biograd.

Počutila sem se odlično, sploh v vodi, sem bila lahka kot peresce user posted image . Domov sem prišla spočita in šla čez 12 dni rodit.

mojeustvarjanje

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.2.2009 20:15:29   
seny
V ponedeljek sem prišla z morja ,v četrtek sem rodilauser posted image Krasno sem se počutila , v vodi je enkratno....Le pojdi , če nimaš kakšnih težav , boš zagotovo uživala.

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.2.2009 20:19:23   
ThinkPink
Jaz sem bila na morju točno 32t.  Nosečnost je potekala brez težav, le križ me je bolel full, tako da sem morje skoraj odpovedala. Kar bi bila velika napaka! Namreč že po prvem plavanju sem se tako razgibala, da so bolečine skoraj izginile, drugi dan ni bilo ne duha, ne sluha o bolečinah. Iz dopust sem prišla kor prerojena... Morje definitivno priporočam, seveda odvisno, kako poteka nosečnost.

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.2.2009 21:15:18   
misa4
Jaz se tudi bila okoli 30t, za 27 dni smo šli in mi ni žal, samo vožnjo sem težje prenašala. Mi je bilo pa lažje na plaži poležavat, kot prej domauser posted image . Jaz ti priporočam. Aja plavala pa nisem, mi je G odsvetoval, ker smo bili na celini, če bi bili na otoku naj bi se pa lahkouser posted image  baje zaradi kanalizacije, ker se zliva v morje

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.2.2009 22:49:49   
lelaval
Jaz sem šla - v 2. in 3. user posted image , ampak sem se pred odhodom posvetovala z G. Sploh v 3. user posted image , ko sem imela strogo ležanje od 2. meseca naprej - sem mu kar sama rekla, če ni isto, da ležim doma ali na morju user posted image . Kopanje je tudi meni odsvetoval, tako, da se nisem kopala, vožnja pa je res bila največji napor.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu misa4)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.2.2009 7:53:59   
skuštrana
Če je vse ok pojdi.

Imej pa v vidu, da če ti slučajno kaj pride stroške poroda po 30t kriješ sama, zavarovalnica ne da niti fickauser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.2.2009 9:29:39   
lananai
Jst bi na tvojem mestu ne rezervirala vnaprej. Do poletja je še dolgo in ne veš, kako bo takrat. Če bo vse OK z nosečnostjo in počutjem, bosta na morje itak šla.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.2.2009 10:46:56   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
Imej pa v vidu, da če ti slučajno kaj pride stroške poroda po 30t kriješ sama, zavarovalnica ne da niti fickauser posted image

Tole sem hotela napisat...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

Neposredna povezava do sporočila: 13
18.2.2009 19:16:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Tega pa ne razumem čist, za kaj takega prvič slišim.
Mi lahko katera obrazloži, prosim.

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 14
19.2.2009 15:12:45   
clara23
Sama sem bila do 34 tedna non stop na morjuuser posted image user posted image . v 34. tednu sem celo šla na 300km (skupaj 600km če štejem še pot nazaj) enodnevni izlet v italijouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.2.2009 9:17:54   
Anonimen
Na morje bi šla, samo ne tako daleč. Razen, če sprejmeš možnost, da rodiš na Hrvaškem. Jaz ne bi hotla tvegat. 

(odgovor članu clara23)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
20.2.2009 10:53:34   
jakaracman
IZVIRNO SPOROČILO: clara23

Sama sem bila do 34 tedna non stop na morjuuser posted image user posted image . v 34. tednu sem celo šla na 300km (skupaj 600km če štejem še pot nazaj) enodnevni izlet v italijouser posted image

Ne vem, če bi dala tolikouser posted image če bi šlo kaj narobe, pa vendar obstaja toliko in toliko možnosti, da kaj gre.In kaj potem.Če sprejmeš riziko pojdi.Lani je  slovenka dobila popadke in rodila dvojčke na Braču in jima niso mogli pomagati v Splitu.Žal, v Lj bi bilo najbrž drugače.

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.2.2009 15:11:31   
Poka
Kolegica mi je razlagala, da je bila en dan, preden je rodila na morju in je še čez neko ograjo plezala... joj mislim, takrat je bila sicer stara 19, ko še nimaš čist razčiščen, poleg tega, da se ji je user posted image ponesrečl... Ne vem pa pol a je zaradi tega rodila, sam mislim, da je tudi imela rok na tisti dan, sam bilo je pa pri nas. 

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?