|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   morje na djerbi?
16.8.2006 20:51:09   
Anonimen
Danes sem čula da bi naj bilo na djerbi ogromno trave v morju in kakecovuser posted image . Kaj pravite vi, ki ste že bili letos? Namreč septembra gremo na djerbo in se resno želim naplavatuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: morje na djerbi?
16.8.2006 22:10:31   
tincci
Jaz sem bila pred 4 leti, kakcev sicer ni bilo, je bilo pa res veliko trave, tako da smo se vsi bolj zadrževali v bazenu, ful malo ljudi je bilo v morju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.8.2006 8:31:13   
Olivija
Mi smo bli junija. Trava je bilo sicer dost, samo so jo na kupe dajal. Kakcev pa ni bilo user posted image , vsaj pri nas ne. Drugače je pa zelo lepa voda, ker trava je samo na začetku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.8.2006 10:16:14   
tanikaa
Mi smo bili lani. Trave veliko, kakecev nič. No, vsaj jaz jih nisem videla. Voda topla. Sicer pa smo se večinoma kopali v bazenu, kjer je bila bolj hladna voda, in smo se le tako lahko malo ohladili.

Lepe počitnice želim.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.8.2006 10:40:38   
zgodi1
Midva z možem sva bila letos, v začetku julija. Res je ful trave na začetku, ko greš v morje, potem pa je ok. Nekaj dni so celo travo pospravljali, potem so pa kar odnehal. Drugače pa je bilo morje zjutraj v redu za kopat, popldne pa je bilo ful toplo. Zame preveč.

Drugače pa nasvet: na djerbi je vse, kar imaš  v hotelu. Tko da si izberi hotel, ki je blizu morja, imajo animacijo v hotelu,itd Tam so taksiji zelo poceni in te peljejo v glavno mesto na bazar ali pa kako bližje mesto.  Na plaži ponujajo tudi izlete na otok flamingov itd. Tukaj pazi, ker niso imeli ravno dobre izkušnje z izleti. Ponujajo veliko, potem pa ni nič od tega.

Drugače pa so pa zelo pošteni! Mož je v taksiju pozabil denarnico v kateri je bilo kar nekaj denarja, pa je taksist tekel za nama in jo vrnil. Lahko bi jo vzel pa sploh ne bi vedela, če jo je izgubil ali so jo ukradli. Drugače pa uživaj na dopustu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.8.2006 11:17:40   
Anonimen
Hvala lepa za odgovore. Tisti kakeci naj bi vdarli v morje od hotelauser posted image Pa dobro ni važno...
Bomo pa v hotelu Venta club helios/iliade. Znano kaj?
Kakorkoli že, upam, da bo fajn.

(odgovor članu zgodi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
17.8.2006 11:27:58   
baguSka
Am.. Cist odvisno je na katero plazo gres!!!!! Mi smo hodil na eno plazo kjer je blo fuuuuuuuuuuuuuuuuull urejeno, nobene trave, zastonj lezalniki in marele, fuuuuuuuull lepo za v vodo - skratka vse super!!!!!! In VSE cisto!!!!! Aja plazi se pa rece Mansour Beach (ce mam prou v spominu).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.8.2006 11:29:19   
ZARA
Lansko sezono je bila na Djerbi BaguSka. Potipkaj jo na ZS, če te še kaj zanima. Se pa spomnim, da je bla navdušena.

lp

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.8.2006 11:30:52   
ZARA
No evo. BaguSka "mind - riderka" je že tukej! user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.8.2006 11:52:32   
Pingvinčica
Tudi midva sva bila na Djerbi pred 3 leti. V morju ni bilo ne trave, ne kakcev. Na izlete sva šla na otok flamingov in krokodiljo farmo (ti priporočam oboje). Ljudje pa tudi zelo prijazni, ustrežljivi. Midva imava skratka same super spomine na dopust (sam vode ne pit in ne jest kar je umito z vodo, ali pa obvezno razkuži po jedi) in se bova zagotovo še vrnila. Za hotel pa poglej na: http://www.holidaycheck.de/
p.s: pa lep dopust ti želim

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.8.2006 14:28:32   
tassika
evo, jaz sem bila lani na djerbi in sicer v hotelu abir, ki ima samo 3* pa je bilo vse lepo in prov. Plažo smo imeli malce majhno ampak čisto. V morju je bilo nekaj trave, ni pa bilo krize. Jaz sem bila zelo zadovljna, najboljši pa mi je bil 2dnevni izlet po puščavi, na otok flamingov nisem šla. Obstaja pa na djerbi neka ful lepa plaža, samo sem pozabla kako se ji reče. Ti pa jo itak omenijo ko prideš dol.
Nekje je ena pisala, da je mož pozabil denarnico in da jo je taksist vrnil. Nam so povedali da na djerbi ni kriminala, ker že za najmanjši prekršek (kot je kraja denarnice) greš v zapor in zato si nihče ne upa.
Tukaj pa imate malo slikic, da vidite kako je dol.

lp Nataša

http://tassika.moj-album.com/album/1128450/

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.8.2006 14:34:43   
Andra
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Hvala lepa za odgovore. Tisti kakeci naj bi vdarli v morje od hotelauser posted image Pa dobro ni važno...
Bomo pa v hotelu Venta club helios/iliade. Znano kaj?
Kakorkoli že, upam, da bo fajn.

Letos so bili tam prijatelji in mi smo jih šli en dan obiskat, konec junija, zelo lepo, dober hotel z all inclusive ponudbo, veliko animacij, hotel čisto na plaži.
Moteče je bilo edino to, ker prevladujejo Italjani, saj vse animacije potekajo v italjanskem jeziku.
Morje je dopoldan zelo lepo, popoldan pa zna biti kar nekaj trave. Bolj je stabilno vreme, manj je trave.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.8.2006 15:35:58   
Anonimen
Uh superca za te informacijeuser posted image Sem obiskala njihovo spletno stran in hotel deluje obetajoče.
Samo še vreme da nam služi, pa bo superca.Upam, da bo moja maleckauser posted image uživala, ker se tak rada namaka v vodi.

(odgovor članu Andra)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Lahko nosečnica smuča?
Kateri zimski športi so primerni za nosečnico in ali lahko smuča, smo vprašali ginekologinjo Edito Arh.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?