|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   morje&neopren
25.6.2009 22:15:26   
moyca
pozdravljene!
z našo 7mesečnico se odpravljamo na morje.user posted image
kupiti ji nameravam fredov obroč, zraven pa še neoprensko oblekico.
Zanima me, kakšne so vaše izkušnje s temi neoprenskimi zadevami? Se to splača kupiti? Ker me malo skrbi, kako bo kaj naša mala "uživala" v (za njo) hladnem morjuuser posted image

Kako pa se obnesejo plavalne pleničke?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: morje&neopren
25.6.2009 22:20:50   
Detece
Tudi mi se odpravljamo z 7 mesečnikom v tem času na morje in smo nabavili fredov obroč in neoprenske kopalke v celem. Izkušenj še torej nimam, je pa vsekakor bolje imeti neopren kot pa samo plavalne pleničke. Morje v tem času, pa tudi nasploh, ni nevem kako toplo. Jaz sploh razmišljam ali bi ga namočila v morje...bomo najbrž kak bazenček nesli na plažo..ne vem no...kako ste kaj ostale ravnale???

(odgovor članu moyca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.6.2009 23:00:55   
živa
Ma ja, dajte no ... Če je premrzlo morje, tudi neopren ne bo pomagal, če je pa dokaj običajne temperature, npr. več kot 22, pa ni treba komplicirat, če je otrok zdrav oz. nima problema z mehurjem/ledvicami. Če mu bo premrzlo, bo itak zajokal, sicer ga pa najbrž dosti več kot 5-10 minut tako ali tako ne boste imele v vodi - pač dokler mu paše, ko pa ne, pa to itak pokaže.

Jaz sem bila junija na morju s štirimesečnikom, ni bilo problema, morje je imelo 22 stopinj. Čez dve leti sem bila s polletnikom, tudi ok. Oba še danes uživata v Fredovem obroču.

Aja, tudi plavalnih pleničk mu v morju menda ne boste dali, mar ne? Za v bazen seveda, v morju pa za to ni nobene potrebe.

Drugače pa sem moja dva na plaži dajala v morje, pri prikolici pa v bazenček.

Lp,

živa

< Sporočilo je popravil živa -- 25.6.2009 23:04:18 >

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.6.2009 8:56:22   
Volga
kaj pa bo z neoprenom?

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.6.2009 12:16:56   
bskrle
Punce, ne ga biksat. Sedemesečnik bo tako le par krat po 10 min v vodi. Najljubše mu bo mamino naročje. Morda se bo vode celo bal.
Pustite neopren.
Drugače pa  mu  pripravite vodo v bazenčku.

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.6.2009 13:36:37   
Detece
Torej v bazenčku na plaži bo najbolje?? In par minutk v morju, če bo tako hotel...No saj zato pa so forumi, da si delimo izkušnje....

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.6.2009 14:06:34   
ksenija12
mi za nobenega nismo imeli neoprenskih hlačk..v bistvu dokler sta bila čisto majhna sploh nista hotla cela v vodo, ampak samo do kolen:) zdaj imamo kar navadne mini kopalkice

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.6.2009 21:07:15   
Najaa
Moja tavečja se je prvič kopala v morju, ko je bila stara 7m in je imelo morje okoli 23 stopinj. Imela je samo kopalno pleničko, če bi se slučajno pokakala.

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?