|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   morje...
24.6.2007 16:56:42   
rojena pod srečno zv
Pozdravljene, G mi je končno povedala v katerem M sem, v 15. no, in sedaj me zanima, kako je s tem, da greš na morje,... Nekje sem zasledila da moreš met neke tampone, da se zaščitiš pred ukužbo. Mi lahko pveste kako je stem in, kateri so ti tamponi???
HVALA

... PDP 12.11.2007 ...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
24.6.2007 17:02:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rojena pod srečno zv)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: morje...
24.6.2007 17:06:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

Mislim pa, da so okužbe možne samo na bazenih, klor, uriniranje, prevelika koncentracija krem za sončenje,...

To sem tudi jaz mislila, ker so mi vsi to govorili, pa sem na morju tako hudo vnetje fasala, da sem ene res hude vaginalete morala jemat, ki se sicer v nosečnosti odsvetujejo, razen če korist za otroka presega tveganje in očitno je tako bilo pri meni.
Baje se ti tamponi dobijo v DM-u, samo ne vem, kako se imenujejo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.6.2007 18:39:22   
srursa
Kopanje ni preveč priporočljivo v nosečnosti. Žal tudi v morju ne. Če pa že,
se dobijo tamponi, ki so prepojeni z nekakšnim oljem. Mislim da v Millerju. Take informacije imam jaz.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.6.2007 21:16:56   
lelaval
Jaz sem v 2. in 3. user posted image  šla na morje na koncu nosečnosti (1 mesec oz. 1,5 meseca pred PDP). Sem G to omenila, pa je dejal, da kar se tiče vožnje in sončenja ni težav, kopanje pa mi je odsvetoval - je pa res, da sem že v user posted image  imela težave in vnetja.
Se pa res dobijo tamponi za kopanje - saj veš:ziher je ziher. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 5
24.6.2007 21:17:43   
birdy
Obratno, kopanje je priporočljivo v nosečnosti zaradi sklepov in podobnega.
Pazi samo na čistost, predvsem bazeni so problem zaradi urina, pa različnih okužb... Morje pa kot je ena napisala sama narava. Seveda pa se ti lahko tako noseči kot nenoseči zgodi da kaj stakneš.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.6.2007 11:39:17   
Caarmen
Meni je G svetovala naj grem na morje in se tudi koplem. Sem vprašala če lahko kaj škodi pa je rekla, da sem normalno zaprta in da nimam za kaj skrbeti. Če te skrbi pojdi do svoje G naj te pregleda in pove svoje mnenje...

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.6.2007 11:46:45   
pikica86
meni je G že na začetku nosečnosti povedala, da je za user posted image  zelo priporočljivo plavanje.
če greš na bazen moraš samo paziti da se ne kopaš v premrzli vodi in da imaš vedno na sebi suhe kopalke-tudi na morju

kar se pa morja tiče, je pa sigurno bolj koristno kot bazen, in kot so že druge napisale, ne skrbi, to je narava.

pa seveda na trebušček pazi da te ne opečeuser posted image

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.6.2007 15:23:47   
NELY00
Tudi jaz grem ta teden na morje in mi je moja ginekologinja svetovala plavanje, odsvetovala pa sončenje kar se mi zdi normalno saj vročina povzroča krče.Tudi jaz sem malo skeptična okoli morja, ampak mislim da ne bi smelo bit problemov.Lp

Neposredna povezava do sporočila: 9
25.6.2007 16:50:03   
Anonimen
Jaz sem se pa danes kopala v morju in je bilo supeeeer! V vodo sem šla sicer le zato, da malo zaplavam, da se sprosti telo in hrbtenica. V vodi nisem bila več kot 10min. Aja, in takoj ko sem prišla ven, sem se preoblekla v suhe kopalke.

(odgovor članu NELY00)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?