Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: morfologija v Trbovljah (dr.Pogačnik) 7.12.2006 19:19:47
|
|
|
|
kamy
|
Pozdravljena školjka! Bila sem v Trbovljah na morfologiji vendar pri dr. Jurca, za dr. Pogačnika pa ne vem kako in kaj! Pregled (morfologije) je popolnona normalen UZ vendar traja dalj časa, ker premeri in zabeleži vse notranje organe pikici! Brez skrbi, če bi bilo kaj sumljivega bi že ukrepal! Menda je tudi dr. Pogačnik zelo dober ginekolog! Jaz sem slikico dobila, ne da bi kaj rekla, ti pa če misliš oz. imaš občutek da je ne boš dobila pa kar reci, ker ti jo bo zagotovo dal. Veliko sreče in lepih trenutkov ti želim v ! LP,Karmen
|
|
|
|
RE: morfologija v Trbovljah (dr.Pogačnik) 8.12.2006 20:28:59
|
|
|
|
lunca2
|
Zdravo! Mene pa nekaj zanima tudi jaz bom imela morfologijo verjetno v Trbovljah, pa me zanima, če je možno izbrati ginekologa ali ne ? Vem, da je še nekaj časa, ker sem šele v 12tednu vendar me vseeno zanima. Hvala za odgovore!
|
|
|
|
RE: morfologija v Trbovljah (dr.Pogačnik) 11.12.2006 12:23:47
|
|
|
|
alja01
|
Moram povedat, da imam izkušnje tako z dr. Pogačnikom, kakor tudi z dr. Jurco in tudi z dr. Lomškovo. Zadovoljna sem bila le s Pogačnikom in še posebej z Lomškovo , ki si je res vzela čas in pri vsakem UZ natančno opisala stanje. Tudi Pogačnik se je potrudil in ni nikamor hitel, tko, da je kr O.K. Jurca je pa dvakrat delal UZ v razmiku nekaj dni in vsakič dobil drugačne podatke (obseg glavice, trebuščka...), sm bla pol kr panična, pa me je k sreči po njem dobila v roke Lomškova in je blo vse O.K. Moje mnenje je da je Pogačniku kr za zaupat in tudi, da bo morfologija narejena tko kot je treba. Slikice pa vedno dajo, če ne jih pa mal poprosiš. LP
|
|
|
|
RE: morfologija v Trbovljah (dr.Pogačnik) 15.12.2006 8:09:16
|
|
|
|
KK
|
čao, moj osebni ginekolog je dr. Pogačnik in sem zelo zadovoljna z njim. Pred kakšnim tednom sem imela morfologijo in sem dobila dve slikci in vse mi je lepo povedal... jst imam zelo dobre izkušnje z njim in vem da če bi bilo kaj narobe bi se zavzel zate in ti pomagal...
|
|
|
|
RE: morfologija v Trbovljah (dr.Pogačnik) 15.12.2006 8:13:20
|
|
|
|
KK
|
Ne glede na to, da pregled hitro opravi, vem da tisto kar rečem to zazna in se tudi pogovoriva. Imela sem prej drugega ginekologa ki pa se ni zmenil za moje strahove in sem na koncu pristala na operaciji. Lahko rečem samo še to, da pri nekaterih ginekologih moraš celo slikce plačevat, jaz jih do sedaj pri Dr. Pogačniku nisem... ne pri prvi nosečnosti niti sedaj pri drugi. Kot tudi to, da materinsko knjižico marsikje zaračunavajo, jo tu ne.
< Sporočilo je popravil KK -- 15.12.2006 8:14:52 >
|
|
|
|
RE: morfologija v Trbovljah (dr.Pogačnik) 15.12.2006 13:43:41
|
|
|
|
X 500
|
Jaz sem v tretjem mesecu nosečnosti prišla k dr. Pogačniku. On je delal tudi morfologijo. Dobila sem 3 slikice, razlagal je kaj je kaj in tudi moj ki je bil zraven je bil zadovoljen z razlago. Sam pregled se pa pri njemu res ne vleče. Vprašanje kako je, vaginalni pregled in to je to. Meni je všeč ker je vedno dobre volje, če hočem kaj povedat posluša, na vprašanja odgovori tko da ga razumem in predvsem ne komplicira. Meni osebno je zlo vredu. Lp X
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?