|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   morfologija v MB
4.1.2007 10:01:01   
afrika
Imam napotnico za morfologijo v 21. tednu nosečnosti, pa me zanima, na katerega dr./gin.  v MB bolnici/porodnišnici prisegate ve? Kolikor vem, je na razpolago Japelj, Pelkič in Završnik. Pri keterem ste imele pozitivno izkušnjo?

Hvala.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: morfologija v MB
4.1.2007 14:42:45   
Anonimen
ojla.definitivno JAPELJ,njegov odnos je profesionalen ne le zgolj formalen ,prijazen ,pojasni ti vse kar bi te utegnilo zanimat ,pojasni kaj išče - katere malformacije oz.deformacije.... Res je dober .srečno user posted image

(odgovor članu afrika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.1.2007 16:57:58   
Blacky30
Sicer nimam pojma, kateri bi bil v redu. Poznam le Završnikovo z enih predavanj pri Štorklji in je izredno prijazna zdravnica.

Oglasila pa sem se zato, ker ti želim čestitati ob drugi nosečnosti in ti zaželeti vso srečo. user posted image user posted image user posted image user posted image Si moja generacijauser posted image user posted image ....mislim na rojstvo prvega user posted image . Pa se te še ful spomnim z RR-ja, čeprav te že nekaj časa nisem zasledila. Sicer pa sem tudi sama bolj malo gor, odkar sem v službi.

Vso srečo in lepo nosečnost ti želim!user posted image

< Sporočilo je popravil Blacky30 -- 4.1.2007 16:58:50 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.1.2007 17:17:10   
afrika
Hvala za obe mnenji... zdaj pa čakam še na tretje, da bom lahko izbrala

user posted image (1:1)user posted image

Blacky30, hvala ti za prisrčne besede. Tudi jaz se te dobro spomnim... kako smo skupaj odkrivale čare naših malih čudežev... zdaj pa so že pravi pobalini, ne? No, mi bomo zdaj imeli še enega (delali smo sestricouser posted image ) in komaj čakamo, da se nam pridruži. RR pa je trenutno res na stranskem tiru... služba, pa možek, pa mali fakin... čakam na porodniški dopust, ko bom lahko spet nabirala kilometrino tu gori.
Tudi tebi in tvoji družinici želim vse lepo. 

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.1.2007 22:58:47   
SIBI
Halo, Afrika!

28.11.2006 sem rodila in vso nosečnost sem hodila k dr. Završnikovi. Čeprav nekateri pravijo, da je neprijazna in ne vem kaj še vse sem imela sama z njo same pozitivne izkušnje. Moram povedati, da je super zdravnica in da obvlada svoje delo. Jaz ti jo vsekakor priporočam, ker če ti ona reče, da je vse ok ji lahko verjameš. Vzame si čas in te res strokovno pregleda. Sama mislim, da je to najbolj pomembno, ko pričakuješ otroka. Seveda pa končna odločitev ostaja na tebi.

Čao in želim ti lepo nosečnost!

28.11.2006 naju je razveselil najin sonček Taj user posted image

(odgovor članu afrika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.1.2007 21:12:01   
afrika
Hvala tudi tebi, SIBI... za mnenje in lepe želje. Obenem ti čestitam ob rojstvu čudeža življenja. Užijte vsak trenutek!

Sicer pa sem se danes naročila pri Završnikovi. Ne zgolj zaradi 2:1user posted image . Sem prebrskala še po starih temah in se ni bilo težko odločiti.

(odgovor članu SIBI)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.1.2007 12:12:36   
Badeja
Jaz sem bila pri dr. Japlu. Zelo zadovoljna, še kaseto mi je posnel user posted image .

LP

(odgovor članu afrika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.1.2007 14:51:00   
Klarita
Badeja, tudi jaz imam dr. Japlja. Zanima me če te je v bolnišnici pregledoval in ti UZ na kaseto posnel? Jaz imam 14. 2. NS in bi rada kaseto nesla pa ne vem, če bo posnel?

(odgovor članu Badeja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.1.2007 16:11:49   
Badeja
Jaz sem bila 2x. Prvič, ko je moja gin zagnala paniko, češ, da ni dovolj plodovnice, da ne vidi ledvičk... Nato odhitim v porodnišnico, še vredu da je tam zdravnik moj sorodnik in da sem takoj prišla na vrsto. No, bilo je vse o.k., vendar sem morala ponovno prit na pregled čez 14 dni. Takrat sem imela zraven kaseto pa sem kar rekla, če mi jo lahko posname- ker sem zvedela da to lahko tudi tam naredi, ne le na Fontani. In ni bilo nobenega problema, sestra je vse uredila. V hecu, pa vprašala, če sem imela fejst skrito kaseto, ker če ne, bodo morali samo snemat user posted image user posted image user posted image

Svetujem ti, da si jo neseš kar zraven- skrito user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.1.2007 18:41:48   
Klarita
Hvala za info Badea user posted image .

(odgovor članu Badeja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.1.2007 14:27:15   
Klarita
Joj Badea, še eno vprašanje imam sedaj zate, a je bil tvoj dragi zraven na NS? Jaz bi rada, da gre moj zraven pa on si tudi želi.

(odgovor članu Badeja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.1.2008 13:53:29   
karmar
Ojla!!!
Sorči, sm nova v teh vodah...
Kaj je morfologija?
Hvala

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.1.2008 14:39:48   
Skye
Moj glas gre dr. Japlju...je starešina kar se UZ tiče...mislim, da so se vsi drugi učili od njegauser posted image user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu afrika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.1.2008 15:04:42   
willma
Poznam le Završnikovo z enih predavanj pri Štorklji in je izredno prijazna zdravnica.

Na Štorklji predava Renata Završnik-Mihič, ta je tudi moja G in jo lahko samo pohvalim. Ni pa to ista Završnikova, ki dela morfologijo. Če se ne motim so 3 v MB, ki imajo isti priimek in so G.

Po mnenju moje ginekologije sta najboljša Japel in Pelkič, s tem, da je bolje se naročit pri Japlu, ker je on sigurno tam, pri Pelkičevi se pa večkrat zgodi, da je ni (delajo stažisti).

karmar morfologija je natančnejši UZ pregled, ki pripada vsaki nosečnici, ugotavlja se primerni razvoj otroka (prisotnost vseh organov,...).

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.1.2008 15:09:31   
bastian111
Jaz grem Marca na Fetalno Atonomijo k dr.Japl. Moja svakinja je iz Maribora in ga zelo ceni. Pri nas v MS ni primernega zdravnika.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.1.2008 15:10:32   
willma
IZVIRNO SPOROČILO: Klarita

Joj Badea, še eno vprašanje imam sedaj zate, a je bil tvoj dragi zraven na NS? Jaz bi rada, da gre moj zraven pa on si tudi želi.

Ponavadi je pratner lahko prisoten na NS.

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.1.2008 16:04:51   
MikyMiska
Meni so priporočali dr. Japelja in k njemu sem tudi šla, zadovoljna :)

(odgovor članu afrika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.1.2008 18:14:44   
karmar
Hvala Willma, nihče mi ni znal povedat kaj bi to blo... ( sem pa res spraševala bolj med "nenosečimi".

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 18
28.1.2008 18:20:37   
karmar
Hejla Badeja!
A bi mi lahko povedala kakšno kaseto se vzame s sabo?user posted image user posted image A misliš da je v Postojni tudi možno? Jaz imam namreč NS 19.2. v Postojni.

(odgovor članu Badeja)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.1.2008 21:21:35   
bibika2
Pozdravljene!
A si lahko za morfologijo same izberete kateri zdravnik vam jo bo naredil? Jaz, ko sem bila prvič so me pač en dan naročili pa nisem vedela kateri zdravnik me bo pregledal. Me pa zanima za drugič, da vem, da si lahko sama izberem zdravnika.
Hvala.

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 20
29.1.2008 13:52:32   
saline
Ja, lahko poveš svojo željo.
Mislim, da delajo vsi vsaj enkrat na teden. Problem zna biti samo v primeru, če je kateri od zdravnikov za dalj časa odsoten, tebi pa tedni minevajo.user posted image
Karmar: Ko sem bila jaz nazadnje l.2006 so snemali na VHS kasete. Po moje je zdaj isto.

(odgovor članu bibika2)
Neposredna povezava do sporočila: 21
29.1.2008 17:47:08   
karmar
Hvala Saline.
Bom pa res vzela s sabo eno kaseto, če rata- rata. To so res lepi spomini, a si redstavljate da bi imele me posnetke iz maminih trebuhov???
To bi blo zanimivo...user posted image

(odgovor članu saline)
Neposredna povezava do sporočila: 22
30.1.2008 8:32:13   
pepa6
Mene pa nekaj zanima.

To je moja prva nosečnost, in imam naslednji ginekološki pregled komaj v 21. tednu nosečnosti, pa mi ginekologinja še ni dala napotnice za morfologijo. Do katerega tedna se dela morfologija, in ali si takoj na vrsti za morfologijo ali komaj čez določen čas?

Hvala

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 23
30.1.2008 18:54:39   
karmar
Živjo Pepa.
Tudi jaz sem nova v teh stvareh. Za NS vem, da je med 9. in 12. tednom, je pa za doplačat cca 60 €.

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 24
31.1.2008 8:56:36   
pepa6
Jaz sem imela NS, ko sem bila noseča točno 13. tednov, in sem plačala 60 eur.

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?