|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   morfologija pri zasebniku?
27.3.2006 12:34:04   
milla
Pozdravljene!

Pravkar sem imela morfologijo pri svojem ginekologu in mi ni bilo nič všeč. Pregled je trajal cca. 10 minut, pogledal je nogice, rokice, nekatere organe, nič skoraj ni meril, povedal pa mi tudi ni skoraj nič (tudi plačala nisem nič). Ker berem kaj vse vam ginekologi povedo na teh pregledih, nisem niti najmanj zadovoljna. Ali naj se naročim pri dr. Lukmanu na Ptuju, ali mislite, da bi moj ginekolog opazil, če bi bilo kaj narobe?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: morfologija pri zasebniku?
27.3.2006 12:57:39   
bskrle
Ali ti ni povedal, da je vse v redu?
Tudi moja ginekologinja ne govori na dolgo in široko, pregledala je organe in povedala, da je vse v redu, res je pa premerila glavo in stegnenico, ker mi je rok poroda 2 x spremenila in je s tem samo potrdila rok poroda.
Meni se zdi čudno, da sama nisi nič vprašala.

(odgovor članu milla)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.3.2006 13:32:23   
milla
Da, saj je rekel, da je vse vredu, ampak jaz nisem sigurna, če mu lahko zaupam. Prej sem pozabila napisati, da mi v 12. tednu ni niti meril NS in mi ni svetoval, da lahko opravim NS kje drugje. Šele od sodelavk v službi sem izvedela, da se NS opravlja le do 12. tedna, drugače bi mu omenila, da želim, da mi to opravi, potem pa je bilo že prepozno. Saj preberem dosti literature, imam tudi knjigo od dr. Pušenjaka Nosečnost od tedna do tedna, ampak sem ta podatek spregledala.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.3.2006 13:33:50   
bonbončica
živjo!

Ginekologi so usposobljeni to delat in če bi kaj videl da bi blo narobe, bi sigurno povedala. Jaz sem mojo g uprašala, če rabim še kam drugam it, pa je rekla, da bo to ona naredila, tko da jaz ne bom šla nikamor drugam. Čeprav je lepo, ko ti naredi 3d pa vidiš vse tko kot pri nuhalni baje.

Brez skrbi in lepo nosečnost!

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.3.2006 17:20:39   
Alisa
Jaz sem tud bila pri zasebni zdravnici na morfologiji in je preverjala če je vse uredu. Mislim pa da če bi kaj bilo narobe ti bi že povedala. Lahko pa se še vedno naročiš kje drugje, da boš bolj potolažena.

(odgovor članu bonbončica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.3.2006 10:10:11   
kapesanta
Vzemi si čas pa poglej mojo temo "3D ultrazvok z morfologijo - povzetek", sem bila na istem.
Mene je prepričal.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.3.2006 11:45:26   
milla
Kapesanta!

Prebrala sem si temo in moram reči, da me je prepričala! Sem se kar naročila pri dr. Lukmanu na Ptuju v soboto.

Hvala!

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.3.2006 13:05:08   
kapesanta
pa slikce v moj album, prosim

user posted image  user posted image  user posted image

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu milla)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.4.2006 15:14:09   
milla
Bili smo na 3D ultrazvoku pri dr. Lukmanu na Ptuju. Bilo je več kot vredno, res se potrudi vse pregleda, premeri... Je zelo prijazen, strokoven, mislim, da bom šla tudi rodit na Ptuj!
In zelo pomembno- IMELI BOMO FANTEKAuser posted image

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......