|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   morfologija fontana
27.1.2005 13:52:12   
pravljica
kr direkt:
kdo opravi pregled (dr Japelj?)? kdaj se je treba naročit? koliko stane? kako dolgo traja? kako je s posnetkom na videokaseto?
l.p.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   morfologija fontana
27.1.2005 14:28:52   
Anonimen
Kaj ti nebojo tega naredili pri tvojem izbranem ginekologu?malo povprasaj.men prvo nic ni omenla, ko sem pa vprasala pa je rekla da me bo k dr. vajngerlu poslala:bravo:tak da ze komaj cakam9nebesa
brezveze placevat, ce bi ti mogo to ginekolog naredit.

drugace pa za fontano nevem:zmeden2:

(odgovor članu pravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   morfologija fontana
27.1.2005 15:01:39   
Blink1
Ola

Jaz sem bila pri Japlju na Fontani v 22.tednu (poleg nuhalne v 13.). Prgled seveda opravi dr. Japelj, naroči se čimrej, ker je ponavadi gužva...mene je morfologija s snemanjem na kaseto stalo 5.500 SIT. Prineseš svojo videokaseto in mu jo seveda daš preden začne z UZ. Traja pa eno 15 minut. Jaz sem bila zadovoljna.

Lahko pa ti G napiše napotnico za Japlja v porodnišnici, samo mislim, da tam ne morešdobit posnetka.

Cena je seveda lanska...moja Neja je že skoraj 6 mesecev stara

Neposredna povezava do sporočila: 3
   morfologija fontana
27.1.2005 15:05:31   
pravljica
nina nana, meni se gre za posnetek, drugače pa ne vem, kako je to pri moji G (dr petrovičeva)

Neposredna povezava do sporočila: 4
   morfologija fontana
27.1.2005 15:23:06   
JASNA D
Jaz sem nad njim zelo razočarana - od dveh obiskov (prvič je bilo malo prezgodaj) imam vsega skupaj približno 5 minut posnetka. Je sicer zelo prijazen, punce so ga zelo hvalile, ampak zgleda, da nisem imela sreče..... Žal mi je, da nisem šla k Miglarju - ne vem pa, če on dela posnetke....

Jasna

P.S. So mi rekli, da drugič ne bom plačala polne cene, ker so me oni napačno naročili. Iz tega ni bilo nič....

Neposredna povezava do sporočila: 5
   morfologija fontana
27.1.2005 15:34:15   
Blink1
Ja, sej mene je G naročila k Japlju v porodnišnici malo pred rokom. Tam nima za snemat:zmeden:

Drugače pa sem jaz bila zadovoljna z njim...ne vem če pa še kje drugje snemajo na videokasete.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   morfologija fontana
27.1.2005 17:26:26   
Anonimen
aja, to pa je drugo..:ups:sem misla, da mogoce neves,da ti lahko ginekolog napise za katerega drugega ginekolga, ce ti on ne naredi tega..naprimer tudi za dr. japelja.
Mislim, da dr.petroviceva tudi naroci k drugemu, vsaj mislim.jaz mam dr. ozimicevo in me je narocla k dr. vajngerlu.bom pa javla kak je bilo, ko bom sla;)

Neposredna povezava do sporočila: 7
   morfologija fontana
28.1.2005 8:18:01   
Janika
joj, o cem to govorite?Prosim za razlago?!

Neposredna povezava do sporočila: 8
   morfologija fontana
28.1.2005 8:52:22   
Blink1
Janika nič bat...Morfologija je le en bolj obširen G pregled. meni je sicer moja G morfologijo delala na vsakem pregledu, ker pač ima toliko dober UZ. Drugače pa te pošljejo drugam.

Dr. Japelj pa je v MB in ti poleg tega pregleda še vse skupaj (UZ namreč) posname na videokaseto. Jaz jo imam iz 22. tedna nosečnosti in se vse ful lepo vidi...Neja je že ful brcala in bila že ful aktivna. Tako da je lep spomin.

Neposredna povezava do sporočila: 9
   morfologija fontana
2.2.2005 21:32:33   
svizika
Tudi jaz sem bila pri Japlju. Imam ful kratek posnetek, ampak je razlozil cisto vse, kar je bilo vidno. Res obvlada. Je boljse imeti kratek posnetek od dobrega ginekologa, kot dolg, na katerem ti sam neki skace sem in tja in se nic pametnega ne vidi. Pa se kako paniko ti naredijo povrhu vsega, kot so jo meni.

Kr poklices na fontano, pa se narocis za njega. Lani je delal samo ob sredah. Za posnetek na kaseto doplacas 1000SIT, sam pregled pa odvisno od tega, kateri po vrsti je. (Nuhalna-okrog 7000, kasneje pa okrog 5000 - ne spomnim se vec tocne cene)

LP, svizika

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?