|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   morfologija
23.3.2006 10:59:51   
Anonimen
Pozdravljene,
imam eno vprašanje:
kdaj se imele morfologijo?
meni je namreč sestra v Lj porodnišnici rekla da naročajo za ok. 22 oz. 23 teden, na moji napotnici pa piše 20 / 21 teden in tudi drugje sem zasledila take podatke.

Hvala za infromacije.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: morfologija
23.3.2006 12:16:07   
NinaŠ
naj bi se delala med 20. in 24. tednom, sama sem jo imela pri 22 tednih

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.3.2006 12:28:29   
Anonimen
Jz  pa sem bila naročena za morf. v 24. tednu, vendar sem toliko težila (zaradi firbca), da so mi jo opravili v 21. tednu!

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.3.2006 16:13:26   
x_srečka_x
mene je G že naročila za morfologijo in to v 21tednu komaj ča kama da vidim pikico user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.3.2006 8:14:06   
Barbs
Anonimna, res je, da ponavadi naročajo prej, kot so tebe. Včasih se namreč na morfologiji zaradi lege malega ali kakih drugih okoliščin, ne vidi vsega kar bi se moralo in v takih primerih naročijo še enkrat čez kak teden ali dva. Po moje je smiselno, da "zatežiš" za najkasneje 22. teden, da bi v primeru, če kaj ne bo štimalo, lahko ponovila še kasneje. Če greš prvič šele 24. teden je potem to skrajni rok. Ginekologi namreč pravijo, da se da  morfologijo "najlepše" in najbolj kvalitetno opraviti prav med 20. in 24. tednom.

Lepo opravi.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.3.2006 9:53:47   
Reja
Jaz jo imam na začetku 21. tedna.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.3.2006 13:11:30   
stuhica
Pozdravljena!

Tako ko so ti že ostale napisale pravijo da je najbolje med 20 in 24 tednom! Jaz osebno jo imam  v začetku 22 tedna!

Upam da boš potrpela saj mislim da ne bo nič narobe če jo imaš prej, če se slučajn kej nav vidl maš lahk še 1x 1

lep pozdravček!

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.3.2006 17:20:20   
rokanoga
jaz jo imam pa ze v 17 tednu - 17 t 0 d...

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......