|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   morfologija
9.9.2007 20:15:04   
15.7.
Nekaj me zanima, 20.8. sem imela morfologijo, se pravi pregled+ UZ. Vendar je mene bolj zanimalo katerega spola bo moj user posted image , kot pa, da bi vprašala za slikco iz UZ. Sedaj pa me zanima če mislite, da ima G. spravljene te slikce, saj je na njih seveda vse kar je moral zmeriti. In če bi mi ena slikca pripadala, saj vem moja napaka, pozabila sem mu rečti. Kaj mislite, upam da nisem preveč zakomplicirala.

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: morfologija
9.9.2007 20:49:54   
mama06
G praviloma dela slike samo na željo, se pravi, če mu to rečeš. Drugače se slike ne arhivirajo. Vsaj tako je bilo pri meni, ko sem mu pozabila reč, pa je sestra dejala, da drugič mu moram sproti povedat, ker drugače, ko je pregled končan, je prepozno.

LP

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.9.2007 7:11:12   
eva78
Morda pa ima tvoj ginekolog slikice shranjene v računalniku oz.v tistem ultrazvoku. Namreč pri moji gin. je tako,da je pod vsako pacientko vse kar se je delalo na UZ shranjeno. In potem samo poišče po terminu in ji vrže slikice na ekran, tako da lahko še kaj primerja od prejšnjič ali kaj podobnega. Verjetno pa lahko te slikice tudi brez problema natisne. Menim,da se ti splača preverit.!user posted image

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.9.2007 11:55:19   
sevenka
Meni je avtomatsko naredila tri slikce zame in dvojnike shranila zase. Jih imam spravljene v kartoteki. Odvisno od zdravnika. Jaz bi prosila za slikce.

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.9.2007 11:59:38   
TinkiBinki
Hm, tudi jaz se ne spomnim, da bi si ona slikce shranila, v računalnik vpiše meritve oz. ima to povezano z ultrazvokom. Meni je posnela celo 3 filmčke, srček, nogice in kako odpira usta user posted image .

(odgovor članu sevenka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.9.2007 12:51:30   
benika
Slik se ne shranjuje, saj imaš vse mere, ki jih G zmeri na UZ napisane v materinski knjižici.

(odgovor članu TinkiBinki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.9.2007 18:46:47   
Pia77
Novejše UZ naprave imajo lahko možnost shranjevanja podatkov, starejše pa ne. Vprašati pa ni greh.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?