|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   morfologija... mere...
17.12.2007 21:12:36   
bondi
Pozdravljene,

v petek smo v 22 tednu imeli morfologijo, ki je pokazala, da je vse ok. Ko sva z možem zapuščala ordinacijo, mi je kapnilo... ginekolog nam ni povedal, kolikšna je vsaj  približna velikost ali teža našega dojenčka...

In kot zanalašč, me čisto vsak vpraša, koliko je sedaj velik user posted image ... user posted image

No, zanima me, kakšne so približne mere za ta teden. Nekaj sem sicer zasledila tudi na netu, vendar so  se mi zdele mere precej velike... samo tako... za firbec potolažit...user posted image

Hvala za info...

... in lep večer še naprej...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: morfologija... mere...
17.12.2007 21:38:03   
BAMBINA_
A nisi dobila slikce? Običajno je na teh slikcah ob robu tudi ta podatek.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu bondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.12.2007 22:25:30   
TinKiCa1
ojla!
Ni tega podatka na slikci! Jst sm mela morfologijo v 20t (mislim da:)) in je tehtala nekje 280g..to mi je lahko povedala, rekla pa je, da o višini ne more govort, ker je skrčena in se giblje in tega mi žal ne more povedat! Tko da jst nism zvedla njene višine! Je pa važn, da je vse vredu;) Nazadne mi je pa trebuh z metrom merla- po dolžini..kakšen podatek je pa to?:))
lep večer user posted image

naša najlepša punčka Eva (12.03.2008)
in njen najlepši in najboljši ati :***

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.12.2007 23:18:34   
Katy13
Jaz sem bila na morfologiji, ko sem bila noseča 22t2d. user posted image  je bil težal 580 g, velikosti pa nisem izvedela, ker je baje težko izmerit oz. ne gre, ker je skrčen.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu TinKiCa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.12.2007 10:21:48   
jagoga
Jaz sem imela morfologija točno na 22 teden in je bil težak 429g. ostali podatki pa so prepisani iz materinske knjižice stran 12.BPD- biparietalni premer 5,15HC- obseg glavice 19,16AC - obseg trebuha 16,06FL - femur (če se ne motim je to stegnenica - kost) 3,72

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.12.2007 9:44:40   
bondi
Hvala... no, očitno ni bilo pri meni dosti drugače, samo razložil mi ni, da se verjetno ne da vsega izmerit...user posted image

uživajte...

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.12.2007 10:24:09   
Estrella*
Jaz sem bila na morfo pri 20 3/7, teža plodu je bila ocenjena na 380g, velikost je ocenil glede na dolžzino stegnjenice in premera glaveuser posted image  na 21 cm

(odgovor članu bondi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.12.2007 13:15:25   
tosja
23t6d - teža 577g user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu bondi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.12.2007 14:48:16   
Calena
Ojla,

Povprečne mere rastočega dojenčka v trebuščku po dnevih lahko spremljate tudi tukaj:
http://babymed.com/tools/pregnancy/calendar/calendar.asp

Sončen pozdrav,

Calena

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......