|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   montignac - sladkor mi pada
30.7.2008 12:43:21   
maja1488
Že nekaj časa sem na montiju, kile gredo lepo počasi dol in vse ostalo bp. Je pa problem v tem, da če ne grešim, mi skoraj vsak teden sladkor tako pade, da se mi ful vrti in ne morem hodit...
Potem pa pojem par kinder čokoladk tamali, pa je čez 1 uro vse ok, kot da nebi nič bilo.

No, tej dieti se načeloma ne reče monti user posted image

A se še kateri to dogaja?

Jem pa normalno, obilen zajtrk, 2 malici dopoldan, vode ful, kosilo ob treh in potem še večerja. Zjutraj popijem še eno multivitaminsko tableto.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: montignac - sladkor mi pada
30.7.2008 13:18:25   
Anonimen
Men to tud brez montignaca. user posted image   user posted image

Kaj pa če bi mogoče namesto čokolade kakšno sadje? user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.7.2008 13:35:15   
maja1488
Mi pa ne pomaga user posted image  Sem danes ob šestih pojedla slive, pa kruh z marmelado s fruktozo, pa še par marelic. Po eni uri ni blo OK, zato sem napadla kinder user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.7.2008 13:53:43   
alripo
Montignac je super, ne! Kilce se kar topijo in trebušna slinavka si lepo opomore! user posted image user posted image
Mogoče ti je tolko slabo, ker si prej imela trebušno slinavko (TS) močno utrujeno in zdaj v času prehranjevanja z nizkim glikemičnim indeksom malo pozna, da je TS utrujena.  Pol pač mal popapcaš  kaj sladkega - sam raj kak  fruktozni bonboncek, ne pa čokoladic. Če se ti potem pozna razpoloženje, da si bolje in se ti ne vrti, je to od padca sladkorja v krvi. Torej ti fruktozni bonbonček lahko pomaga v takih malih krizicah. Priporočam pa ti, da še dalje ostaneš pri prehrani z nizkim GI, saj je to edini način, da si tvoja trebušna slinavka opomore. Mogoče ni potrebno hujšanje več pri tebi in lahko greš na stopnjo, ko vzdržuješ težo oz. vključiš malo bolj 'pregrešna' živila z majčkeno višjim GI.

Če ti pa je večkrat tako slabo bi pa na tvojem mestu preventivno vseeno obiskala zdravnika in ga prosila za natančen pregled krvi. Enkrat letno nam itak pripada. Mogoče pa ti primankuje mineralov - magnezij, železo ipd.
Te minerale je namreč moč najti v čokoladi in ti zato tudi paše. Preveri raj.
Držim pesti! user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.7.2008 13:55:48   
alripo
tole sem še pozabila dodati -

če resnično prisluhneš svojemu telesu, boš ravnala bolje od vseh zdravnikov in knjig tega sveta!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alripo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.7.2008 13:59:54   
maja1488
vrti, je to od padca
IZVIRNO SPOROČILO: alripo

tole sem še pozabila dodati -

če resnično prisluhneš svojemu telesu, boš ravnala bolje od vseh zdravnikov in knjig tega sveta!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Očitno mi telo kliče KINDERRRRRRRR!

(odgovor članu alripo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?