Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: montažna ali zidana hiša? 5.3.2007 23:42:02
|
|
|
|
Moyca_
|
jaz bi se odločila za zidano
|
|
RE: montažna ali zidana hiša? 5.3.2007 23:46:13
|
|
|
|
kofetek2010
|
mi bomo imeli kar montažno, ker nimamo časa in živcev za zidanje firma? hmmmm pojma nimam, se še nisem odločila katera je tista, ki mi je 100% všeč... imam ene 3 nagledane, pa me pri vsaki nekaj moti... v glavnem so mi premajhne ali pa imajo glupo razporeditev najprej moramo še parcelo najdt
|
|
|
|
RE: montažna ali zidana hiša? 5.3.2007 23:50:03
|
|
|
|
rija
|
jaz bi montažno, ker se mi isto kot jani ne da je z mojstri moj pa niti pod točko razno.... a ni ta fajna....
|
|
RE: montažna ali zidana hiša? 6.3.2007 7:44:45
|
|
|
|
marsovcek
|
Montažno, tudi pri tej grqdnji ni potrebno vzeti tipske, vse naredijo po tvoji želji sam denar moraš imet.
|
|
|
|
RE: montažna ali zidana hiša? 6.3.2007 8:28:13
|
|
|
|
kalbo
|
Samo je žalostno vendar resnično, da se moraš tud pri montažni naganjat z majstri.
|
|
|
|
RE: montažna ali zidana hiša? 6.3.2007 8:33:19
|
|
|
|
marsovcek
|
To pa, samo če maš na ključ, jih zavezuje pogodba, pa samo enemu težiš - vodji gradbišča.
|
|
|
|
RE: montažna ali zidana hiša? 6.3.2007 9:04:11
|
|
|
|
Olivija
|
Midva se nikakor ne moreva odločit med Siporexom in Jelovico. Trenutno iščeva arhitekta, kateremu bova dala narisat načrt in potem bova poskusila dobit za oboje predračun. Med vsemi montažnimi se pa trenutno najbolj nagibava k Jelovici.
|
|
|
|
RE: montažna ali zidana hiša? 6.3.2007 9:04:29
|
|
|
|
kalbo
|
Ja, sam če maš zadevo na ključ, maš pol vse sfušano. Če hočeš imeti narejeno tako kot je treba moraš biti zraven. Pa naj bo klasika al pa montažna.
|
|
|
|
RE: montažna ali zidana hiša? 6.3.2007 9:14:54
|
|
|
|
Anonimen
|
midva bova zidala.. zakaj? ful velik nama je naenkrat dat 30 - 45 MIO.. Sej itak vem,da končna cifra bo ista, sam je lažje dat najprej 10 MIO, pa pol 10... Ne vem, no.. tko se nama zdi.
|
|
|
|
RE: montažna ali zidana hiša? 7.3.2007 10:39:59
|
|
|
|
bonika
|
midva se tud bolj nagibava k montažni, kot pravi jana73, ni cajta in živcev. cenovno ni nič dražje, le da moraš dat naenkrat, in nama se gre, da bi bla čimprej not, ker plačujeva najemnino, boljš vzet na ful kredit, pa plačuješ zase, al pa počasi zidat, pa zraven še najemnino plačvat, pol bi pa res šlo zlo poooočasi. glede sfušanosti, ti pa marsikdaj sfušajo tud če jim nonstop za vratom visiš, pa ti mojstri te zmer neki nategujejo, v stilu; pridem jutri, pol ga pa še en mesec ni in podobne scene...
|
|
|
|
RE: montažna ali zidana hiša? 7.3.2007 12:53:18
|
|
|
|
triša
|
Mi se tudi odločamo za montažno, vzeli bomo celo na puf. Ker se mi ne da z mojstri ukvarjat, nimam časa za to pa tudi ne znanja. Imeli bomo enega nedzornega, da jih malo počekira in to je to. Sicer pa ne mislim imeti gradu in tudi ne rabim hiše ki bo zdržala 300 let pa bo zato polovico dražja. Tolko da zdrži mene in mojga dragega, pa mo na konju.
|
|
|
|
RE: montažna ali zidana hiša? 8.3.2007 19:22:52
|
|
|
|
maja979
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija Midva se nikakor ne moreva odločit med Siporexom in Jelovico. Trenutno iščeva arhitekta, kateremu bova dala narisat načrt in potem bova poskusila dobit za oboje predračun. Med vsemi montažnimi se pa trenutno najbolj nagibava k Jelovici. poglej si nove projekte od ytonga http://www.xella.si/html/slo/si/ytong_nabor_projektov.php nama je ful všeč tale:
|
|
RE: montažna ali zidana hiša? 8.3.2007 19:29:02
|
|
|
|
Anonimen
|
ytong montažne ne maram ker se v njej počutim ko pujsek ki si je zgradil hišo iz slame napram unmu z zidano hišo. zdaj živim v montažni pa sem zanč po nesreči en stol zadela v steno ko sem sesala in je zdaj kr lukna tam??!! kr neki!
|
|
|
|
RE: montažna ali zidana hiša? 9.3.2007 12:37:54
|
|
|
|
Olivija
|
Ta je pa res fletna . Sva slišala na sejmu, da imajo nove projekte. Katera pa je to?
< Sporočilo je popravil Olivija -- 9.3.2007 12:39:26 >
|
|
|
|
RE: montažna ali zidana hiša? 9.3.2007 12:48:41
|
|
|
|
Seven*
|
Jana73, koliko jaz vem Libella montazne hise omogocajo kakrsnokoli notranjo postavitev.. So pa drage.
|
|
RE: montažna ali zidana hiša? 9.3.2007 12:50:36
|
|
|
|
Seven*
|
Aja, mi zidamo ZIDANO.
|
|
RE: montažna ali zidana hiša? 9.3.2007 13:04:35
|
|
|
|
kofetek2010
|
seven - mi bi nekak tak tloris (mogoče še za nekaj m2 večje) Spalnica 19.4 m2 Garderoba 7.3 m2 Kopalnica 12.9 m2 WC 3.1 m2 Hodnik 3.2 m2 Pokriti vhod 4 m2 Predprostor 7.3 m2 Avla + stopnišče 18 m2 Kuhinja 18.2 m2 Dnevni prostor 50.2 m2 Pokrita terasa 9.4 m2 Pritličje: 153 m2 Garderoba 5.6 m2 Kopalnica 11.9 m2 Garderoba 5.6 m2 Soba 18.4 m2 Galerija 9.2 m2 Soba 18.4 m2 Soba 35.8 m2 Terasa 16.7 m2 Mansarda: 121.6 m2 tole je Marlesova Villa, ki mi pa zunaj ni več tako všeč kot nekoč sicer pa... še vedno nimamo parcele
< Sporočilo je popravil jana73 -- 9.3.2007 13:07:01 >
|
|
|
|
RE: montažna ali zidana hiša? 9.3.2007 13:37:48
|
|
|
|
Olivija
|
zato bova midva najela arhitekta in potem načrt odnesla k Jelovici ali Marlesu, tudi pri Marlesu so mi zadnjič potrdili, da lahko sama prineseva načrt ali pa jo bova pač sama sezidala. Itak pa arhitekt npr. pri Jelovici upošteva vse tvoje želje in ti nariše individualno hišo . Libella so pa res lepe, ampak žal predrage. Če bi pri njih vzela hišo bi prišla s kletjo in papirji na 50 milj. SIT.
< Sporočilo je popravil Olivija -- 9.3.2007 13:38:37 >
|
|
|
|
RE: montažna ali zidana hiša? 9.3.2007 14:18:48
|
|
|
|
maja979
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija Ta je pa res fletna . Sva slišala na sejmu, da imajo nove projekte. Katera pa je to? to je hišica MALA 101 kvadrat ma
|
|
RE: montažna ali zidana hiša? 9.3.2007 15:36:02
|
|
|
|
Seven*
|
Ja, mi imamo predelano Allegro, ampak ni kaj dosti vec podobna njen, razen par detajov. Smo jo pa zidanli. Ni neki fancy, ampak meni je vsec. Je pa nekje 210 m2 stanovanjske povrsine.
|
|
RE: montažna ali zidana hiša? 9.3.2007 16:50:52
|
|
|
|
mika
|
o jezus kristu jana, samo za streho boš plačala toliko kot za postavitev do strehe. mi imamo montažni vikend in vam povem, da montažne hiše ne bi nikoli imela. sicer ob udarcih ne nastajajo luknje , ampak se iz prostora v prostor sliši. v kopalnici, ko teče voda, v kuhinji.... jaz sem imela enkrat nočne more, pravzaprav jutranje in sem zakričala. v trenutku so bili vsi pred spalnico in spraševali če je vse v redu
|
|
|
|
RE: montažna ali zidana hiša? 11.3.2007 16:29:15
|
|
|
|
kofetek2010
|
mika - tale Marlesova je na ključ cca. (bivših) 40 mio SIT (meni se to sploh na zdi veliko)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?