|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   montažne hiše
11.7.2005 21:45:41   
rubin
Pozdravljene RR-jevke!

Vsake toliko časa sanjava s fantom o hiški,ki bi si jo nekoč rada postavila. Sicer sedaj živiva pri njemu doma, a tako kot večina, tudi midva sanjava o svojem koščku zemlje pod svobodnim soncem. Sicer se nama ne mudi, a enkrat v svojem življenju bi jo pa rada imela svojo, novo in to pa veva že 100%, da bo montažna. Jo imajo tudi njegovi, a so to ene prvih montažnih in kvaliteta v primerjavi s sedanjimi, ki jih ponujajo na trgu je verjetno neprimerljiva.
Zato me zanima, če je katera od vas tudi postavila montažno hiško, pri kateri firmi ste jo kupili in kako so bili kaj hitri glede postavljanja in ali so bili prijazni,... oz. ali ste zadovoljni z njihovimi storitvami. Kaj vas moti pri montažnih hišah in kaj vam je všeč?
Ena znanka ki jo je najprej naročila pri marlesu se je kasneje odločila za Lumarjeve hiše, ker so ji pri Marlesu zelo zavlačevali, pri Lumarju je pa res vse teklo gladko in tako kot je treba.

no, napišite mi malo vaše vtise, izkušnje s takšnimi hišami in ponudniki le-teh.

Hvala in lp :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   montažne hiše
11.7.2005 22:18:46   
HuAnita
Poglej si še:

- hiše Jaris (poglej na spletu) - meni so ful luštne
- hiše Libella (sedež nekje v MS)

Razmišljaš podobno kot midva. Trenutno nama je najbolj všeč Marlesova - Vision. Pred nekaj leti je stala pri EF oz. pri MORS-u za bežigradom v LJ - zaaaaaakon!9nebesa

(odgovor članu rubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   montažne hiše
11.7.2005 22:19:17   
HuAnita
:ups: jaris.si

(odgovor članu rubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   montažne hiše
11.7.2005 22:22:17   
Piškotka~
Meni je všeč Quick od Marlesa. Tudi mi imamo namen imeti montažno hiško. Šparamo 100 na uro. :)

(odgovor članu rubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   montažne hiše
11.7.2005 23:17:13   
Joe
Vsekakor si tudi novejšo montažno hišo prej oglejta postavljeno; če ni izbranega modela, pa konstrukcijsko podobnega. Naj nekdo prepeva v sosednji sobi itn. Če bosta zadovoljna s (ne)slišanim, navalita. Mene to najbolj moti, njihova temperaturna vztrajnost pa ima pluse in minuse.

(Debate o hišah in gradnji so npr. na http://www.podsvojostreho.net/ )

(odgovor članu rubin)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   montažne hiše
12.7.2005 0:16:50   
mala maja
Se strinjam s Joeom poglejta si razstavlejne.

pa še nekej. Naročita par m2 večjo kot si želita ker an koncu se izkaže da je malo premajhna. Nasvet velikih znancev ki jo imajo.Sej so vsi zadovopljni sam vsi jamrajo da jim je žal ko niso upoštevali nasveta.

(odgovor članu rubin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   montažne hiše
12.7.2005 8:49:13   
smrka
Poglej si RIKO HISE - zelo jih hvalijo.

(odgovor članu rubin)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   montažne hiše
12.7.2005 9:39:31   
NinKa
Jaz pa že kaki 2 leti sanjam o Klari 9nebesa od Jelovice. Ta je tut razstavljena v LJ v gradbenem centru.

tut midva šparava v tej smeri, ampak ko le zemlja v LJ okolici ne bi bila taaaaakkkkkooooo draga.:grrr::grrr::grrr::grrr:

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu rubin)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   montažne hiše
12.7.2005 11:29:45   
puncica
Kaj pa pravte o jelovci, midva bova verjetno pri jelovci kej naročila. Kakšne izkušnje?

(odgovor članu rubin)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   montažne hiše
12.7.2005 11:30:21   
rubin
hvala vsem.:) A je v Lj še razstavljena kakšna za Bežigradom, ker vem, da so bile pa da so jih tud enkrat podirali. Kje pa je ta gradbeni center v Lj? Bi šla malo pogledat, ker je čist drugače gledat v živo kot pa tiste načrte ali makete. Ja, Ninka, jaz sem pa z Gorenjske pa so cene zemlje tudi zelo zasoljene, za primerjavo na Dolenjskem iz kjer drugače prihajam, je moj brat pri Čatežu kupil za 6 mio sit dve hiši. Kje je tle pravica?
Hvala za nasvet glede velikosti hiš.

(odgovor članu rubin)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   montažne hiše
12.7.2005 11:34:29   
rubin
zdaj živimo v Jelovici, ampak stari 20 let tko da ti ne morem kaj pomagat. Drugače pa smo zadovoljni in še stoji ;)

(odgovor članu rubin)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   montažne hiše
12.7.2005 11:42:09   
MINEJA
Tudi midva z možem sva bila sprva zagreta za montažno hišo, a sva si nakoncu premislila in se odločila za klasično gradnjo. Montažna gradnja je za cca. 30% dražja od klasične, vsaj toliko je prišlo za najin načrt.
Drugače pa sva poizvedovala pri:
- Marlesu (zelo dragi, splača se le kaka akcija)
- Rihter hiše (individualni načrti)
- Lumarju (naši kolegi že leto dni čakajo na vselitev, ker imajo full probleme z njimi:streha toči, ...)
- Juting (zelo ugodne hiše, a boljše da ne gledaš ko ti jo delajo
- Velox (najboljši od vseh po najinem mnenju)
- Jelovica
- Riko hiše
- Kaager (zelo dragi)
- ...

Pojdita si pogledati naselje vrstnih hiš v gradcu- se splača!

Poglejta še tudi tuje ponudnike:
- Malli hiše
- Hanlo, ...

Lp!

(odgovor članu rubin)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   montažne hiše
12.7.2005 17:01:42   
ALESSA
Hy!:bravo:

Midva pa sva si ogledala Marlesov katalog in zelo se nama je dopadla hiška Valido. Nimava montažne ampak sva si zgradila enako kot je bila v Marlesovem katalogu. Selila pa sva se 10 dni pred rojstvom najine Neli. Zdaj smo 3 mesece v hiški. Smo kralji na betajnovi, prej smo pa bili 3 leta v bloku.

Lep pozdrav!

Alessa:bravo:

(odgovor članu rubin)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   montažne hiše
12.7.2005 17:10:37   
rubin
Ma saj jaz vem, da so cene relativne, sicer pa so tudi tu zakotni kraji pa so še vseeno ful drage parcele in stare podrtije čez 20 mio, je pač bolj razvita regija v primerjavi z dolenjsko ampak mislim da so pa razlike med ceno parcel med V in Z Slo vseeno prevelike, ker mislim da pa gorenjska spet ni ne vem kako bolj razvita od dolenjske da bi moralo biti tako razmerje.No, sicer smo se pa tudi že preveč oddaljili od teme. :rozica:

(odgovor članu rubin)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   montažne hiše
13.7.2005 9:22:26   
NinKa
Kaj pa te tanove od Libelle..men je všeč model Bled, ampak ta zastopnik za SLO nikakor noče povedat cene....sem že mejle pošiljala, oni meni prospekte....ampak o ceni ne duha ne sluha.

So meli v Baumaxih čez vikend predstavitve, pa nažalost nisem mogla it vprašat- a katera ve za te cene....?

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu rubin)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   montažne hiše
13.7.2005 12:14:37   
rubin
OJ.
Evo kopirano iz podsvojostreho.net o hiši Bled...

Ja, jaz sem se pozanimal. Hisa Bled pride s temeljno plosco vred cca. 28,3 MSIT na kljuc. Je pa konstrukcija zelo podobna klasicni gradnji (ni lesena), le postavlja se montazno. V ceni je vracunano vse, razen svetil in zaluzij.

(odgovor članu rubin)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?