|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mongolaska pega
3.5.2006 14:06:03   
mojčika
Kaj veste o mongolski pegi na riki, naša maya jo ima, sicer je zelo blaga, a ne vem, zaradi česa je sploh nastala.

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mongolaska pega
4.5.2006 13:41:01   
monja79
Mongolska pega menda čez čas izgine (včasih traja tudi do dveh let). Menda je značilna za azijske otroke; pri njih je to nekaj povsem normalnega. Lahko, da se pojavi, če je otrok bolj temnopolt. Vendar bo izginilo.

Sem lani videla enega Kitajčka in je bil po ritki, nogicah in hrbtu tak, kot bi ga premlatili. user posted image  Potem pa so me poučili, da so te pege pri njih nekaj povsem normalnega in da imajo to vsi njihovi otroci. Pri temu otročku je bilo tudi tako, da so bili flekci enkrat bolj vidni, drugič manj in ba so spreminjali obliko.

Točno zakaj pa do tega pride pa nimam pojmauser posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: mongolaska pega
4.5.2006 17:08:03   
ziva_
tudi nasa eva jo ima, na ritki... tudi pri njej se vidi vcasih bolj vcasih manj, je pa res, da ima kar temno kozo, ni pa nic nevarnega, zakaj nastane pa ne vem

(odgovor članu monja79)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.