|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   moker hladilnik
29.6.2005 23:00:25   
Meggi
Po mojem je neki narobe z mojim hladilikom. Star je res že 6 let od Gorenja tavelik. A je noter polno vode na poličkah. Meni e to nenormalno. Je kak stručko tukaj?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   moker hladilnik
29.6.2005 23:11:02   
smrka
kaj pa ce je kaj z elektriko narobe in se led odtaja?

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   moker hladilnik
30.6.2005 7:51:53   
kr1a
Vzemi eno tanko žičko al pa nekaj podobnega, in z njo spucaj tisto luknjico nekje na sredi hladilnika.(v notranjosti)

Lp

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   moker hladilnik
30.6.2005 8:46:45   
Anonimen
Tudi jz imam gorenjevega, starega 6 let, tavelikega. Očitno ti termostat nagaja in ne zmrzuje kot je treba. Jz ga imam nastavljenega na 1 in deluje normalno. Lahko pa, opažam tudi pri svojem hladilniku, da se vrata včasih ne zaprejo dovolj (obrabljen magnetek v gumi) in jih je treba malo pritisnit, da se zapre. Mogoče nevede puščaš odprtega, pa se zato led topi. Ampak jz mislim, da je bolj verjetno krivec termostat. Poskusi ga dati na maximum, pa boš vidla če bo kej bolš oz. če ti bo crknil na maximumu to pomeni, da je že bil zanič.

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   moker hladilnik
30.6.2005 8:55:14   
atek
Hoj.
Po mojem ni hudega, najverjetneje je krivec zelo vlažen zrak, saj je zadnje dni soparno še pa še.
Seveda je mogoče tudi tesnilo že malo trdo in ne tesni v redu. Pomaga če tesnilo najprej dobro očistiš (in rob hladilnika), nato pa tesnilo namažeš z navadnim glicerinom. Mislim da bi ga recimo v lekarni morali imeti.
Vrata se potem lepše zapirajo in bolj tesnijo, tako da ni problemov.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   moker hladilnik
30.6.2005 9:58:25   
Anonimen
ja ponavadi je krivo to da vrata niso ok zaprta

lp, lara

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   moker hladilnik
30.6.2005 10:01:51   
Anonimen
Najprej poskusi tisto luknjico spucat-odtok.
Meni se je podobno zgodilo,pa sem poklicala stručkota.
Meje bilo kar sram,samo z tanko žičko je spucal odtok in je bilo popravljeno.:ups:

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?