Anonimen
|
ja danes In to na pločniku oz. na nekem parkirišču. Je šla punca rikverc pa jo ni videla. Jo je zbila, mama je padla in zavpila, zato je potem ustavila, še dobro da ni vozila dalje, ker jo ne bi bilo več tukaj. Sem klicala rešilca, so jo peljali na UKC, sicer ni nič zlomljeno, je pa polna hematomov, šepa, vsa je plava, krvava, potolčena, vse jo boli, se ji vrti... Glede na to, da sem delala pri odvetniku sem ji svetovala naj gre vsaj do agencije, ki se ukvarja s prometnimi nesrečami pa bo morda dobila kakšno odškodnino vsaj za prestan strah in za bolečine. Ona je pa odločno proti, njej se vsi smilijo, ta punca se ji smili, ker je pač tam jokala, da kaj je storila in navsezadnje je še mama tolažila njo. Kaj pa ve pravite na to, je res brezveze zahtevati odškodnino, ker ni ravno vsa polomljena in v gibsu, ampak je samo plava in krvava na večih mestih in vsa prestrašena že če vidi avto. Malo imam tudi jaz slabo vest ker sem klicala policijo, vendar so mi na 112 rekli, da jo moram. Upam, da je ne bo doletela kakšna visoka denarna kazen, ker tega ji pa ne privoščim, odškodnino pa plača zavarovalnica. Po eni strani se tudi meni ta punca smili, se mi pa smili tudi moja mama pa me zato zanima še kakšno mnenje. hvala
|