|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mojim hormonom se rola
13.1.2005 11:46:02   
simonas
Zdravo punce...

Vidim da danes kar pridno pišete:bravo:, jaz pa imam ravno tako gužvo:(, da nič ne uspem. Vendarle pa tu in tam malo pokukam gor;) in pogledam kaj je novega.

Jaz sem čisto zmedena zadnje čase, ker ne vem kaj se dogaja z mojim telesom :zmeden:. Menda je psiha ali pa hormončki ali kaj za :hudicek: bi to bilo. M ne pričakujem 24.01., danes pa sem spet opazila tak rozast ali rjavkas ali kaki pač flekec na perilu. Kaj bi to lahko bilo? :zmeden: Imate kaj idej?

Saj sem imela prejšnji mesec tudi neke prebliske, a ni bilo enako. Sploh ne vem kaj si naj mislim. Nima pa ne vonja in nič me ne srbi ali pa kaj.

Simona
Neposredna povezava do sporočila: 1
   mojim hormonom se rola
13.1.2005 14:24:11   
Anitka
Hoj Simona. Ja morda gre za vgnezditveno krvavitev. Sem pa drugače že eno leto v podobnem sra..., saj se mi nekje 8-12 dni pred :hudicek: vedno pojavlja izcedek, ki traja vse tja do njenega prihoda. :zmeden2::zmeden: Ne vem zakaj. So pa bili vsi moji dosedajšnji izvidi O.K.:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Pa pa,

Anitka:metulj:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.