Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
moji dve sijoči zvezdici... 21.4.2011 16:41:02
|
|
|
|
newlife
|
danes sem iz bolnice, v osmem tednu nosečnosti so mi ugotovili da maja pikica ne raste v maternici posledično so mi odstranili desni jajcevod....pred šestimi meseci sem preživela enako zgodbo na levem jajcevodu Dete,obakrat močno ljubljeno, zaželjeno...ne vem kaj te je ustavilo na poti do rojstva...vem le, da me vse boli , notranjost kriči v meni in medtem ko z krvavitvami ležim mislim na tvoj PDP...tako sem si želela videti te tako zelo objeti te, težko se privajam da izginjajo telesni znaki ki so mi vsako jutro pravili da rasteš v meni, da si z menoj, vse slabosti, vsa špikanja in boleče prsi.... upam, da si zdaj nekje med vsemi zvezdicami ki jim ni uspelo priti v objem svojih mamic in upam, da vseeno veš kako zelo zeva praznina v meni ker te več ni.... mirno sveti in me počakaj na nebu.....
|
|
|
|
RE: moji dve sijoči zvezdici... 21.4.2011 17:04:27
|
|
|
|
Andromeda
|
|
|
|
|
RE: moji dve sijoči zvezdici... 21.4.2011 23:52:43
|
|
|
|
Majcika2
|
newlife..... Zelo mi je žal ob tvoji izgubi.... ..... jokam zate in jokam zame... mesec dni je od tega kaj sem jaz izgubila mojega pikece v 24 tednu.... še kar se ne morem sprijazniti s tem in nikoli se nebom, čeprav gre življenje naprej, ne... in ja je med zvezdicami, ki ti sveti vsako noč... Gabriel pogrešam te.....
|
|
|
|
RE: moji dve sijoči zvezdici... 22.4.2011 10:45:28
|
|
|
|
petarda
|
za obe
|
|
|
|
RE: moji dve sijoči zvezdici... 22.4.2011 10:52:14
|
|
|
|
anonimna76
|
zelo mi je žal za tvojo izgubo tudi sama imam tri zvezdice tam nekje, ne mine da se ne spomnim nanje
|
|
|
|
RE: moji dve sijoči zvezdici... 22.4.2011 11:25:42
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
žal mi je ob tvoji izgubi! so naše pikice tam nekje, zgoraj in pazijo na nas... tudi jaz sem izgubila tri, tako da vem, da ti ni lahko...
|
|
|
|
RE: moji dve sijoči zvezdici... 23.4.2011 16:36:54
|
|
|
|
jajula
|
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?