Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: mojemu otročku se redno zaleti pri hranje... 15.2.2008 15:18:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Moji starejši se je vedno zaletelo,ko je pila po Aventovi flaški.Mogoče mu cucelj ne odgovarja.
|
|
|
|
RE: mojemu otročku se redno zaleti pri hranje... 15.2.2008 15:22:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče cucelj z manjšim pretokom, pa lahko ga posedeš bolj pokonci med hranjenjem po flaški, da je požiralnik bolj odprt. Pri dojenju tudi lega nekoliko bolj v sedečem položaju, lahko pa si tudi del mleka na začetku, ki je bolj tekoče, nekoliko sčrpaš, da bo pretok manjši.
|
|
|
|
RE: mojemu otročku se redno zaleti pri hranje... 15.2.2008 15:56:32
|
|
|
|
Eva*
|
moji princeski se je redno zaletavalo pri hranjenju, vendar se mi zdi, da to nekako preraste mogoče ga poskusi hraniti malo prej, ne ko je že zelo lačen....
|
|
RE: mojemu otročku se redno zaleti pri hranje... 15.2.2008 16:41:17
|
|
|
|
Naja30
|
Mogoče prehitro je.
|
|
|
|
RE: mojemu otročku se redno zaleti pri hranje... 15.2.2008 17:02:58
|
|
|
|
TONČI.
|
Je požrešno in prav golta mleko. Zato se mu pa zaleti. Ali pozabi dihat med hranjenjem (zaradi "požrešnosti") ali pa mu kaj mleka uide v sapnik. To bo minilo.
|
|
|
|
RE: mojemu otročku se redno zaleti pri hranje... 16.2.2008 16:26:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo malo ga dol obrni pa bo
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?