|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mojemu nekaj škodi
26.2.2007 15:49:02   
Anonimen
z tipom sva skupaj 2leti. nevem kaj je narobe, ampak njemu ni do seksa, pa če jaz zganjam nevem kaj vse. vedno me zavrne z besedami samo danes ne, kot neka ****. jaz sem full mlada za njega, pa nevem če imajo leta tu kako vlogo. on 40,jaz 25. na začetkun sva bila kot zajca, pa verjemite, da je zmogel več kot jaz. Kaj pa se je zdaj zgodilo pa nimam pojma. Seksama 1x na 3 mesece, pa še takrat mu med seksom pade korenjak skupaj. HELP. nimam pojma kaj naj naredim, hočem mu pomagat, ker vem da tudi on zaradi tega trpi, jaz pa itak. Hvala tistemu, ki je vibrator izumil.user posted image user posted image kaj naj naredimuser posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mojemu nekaj škodi
26.2.2007 16:26:48   
Tia27
zamenjaj tipa, ne vem kaj mu je, moj bi vsak dan tisočkrat na dan, user posted image je pa res 10 let mlajšiuser posted image ,priporočam bolj mlado mesouser posted image ,sem žleht, ne?user posted image ,lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.2.2007 16:29:55   
Anonimen
Mogoče ma pa probleme z "prijateljčkom".user posted image

To nima pomojem nobene veze s tabo, sam verjetn se zaveda da ma probleme v spodnjem nadstropju in pol rajš sploh ne začne kot pa bi te razočaral.

Probej se pogovorit z njim da bi obiskal zdravnika. Sej to ni nič sramotnega. Ma kar dost moških probleme z tem pomoje slej ko prej.

Pa ne preveč silit vanj ker je to le občutljiva tema za moške in ga lahko še bolj zafrustriraš.

(odgovor članu Tia27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.2.2007 17:05:10   
smrček
Moj znanec, ki je bioenergetik mi je enkrat pripovedoval podobno zgodbo, ko je neka ženska pripeljal k njemu "v ordinacijo" svojega moža, z podobno težavo, kot si opisala.
Baje, da je že ena terapija imela neverjeten učinek, tako da ga je tista ženska potem klicala in se pohecala, če ima kaj za kontrareakcijo, zgleda da je bilo preveč akcijeuser posted image  user posted image
Mogoče pa nekdo lažje zaupa svoje težave bioenergetiku, kot pa kakšnemu zdravniku.

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.2.2007 18:08:16   
muki1
Ja, verjetno ima težave z erekcijo, pa te raje na tak način odvrača, kot da bi priznal, da je nekaj narobe.

Pa za žlehtne eno vprašanje;
A 40 letni pa naj ne bi več seksali, ali kaj?

< Sporočilo je popravil Moyca -- 26.2.2007 18:11:19 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.2.2007 18:12:15   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Ja, verjetno ima težave z erekcijo, pa te raje na tak način odvrača, kot da bi priznal, da je nekaj narobe.

Pa za žlehtne eno vprašanje;

user posted image user posted image user posted image user posted image to tud mene zanimauser posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.2.2007 18:22:12   
Anonimen
Pri 40? O punce,takrat se šele začne ta pravi sex,bolj počasni in z užitkom.Mladim se pa kar nekam mudi.user posted image
Ženske srednjih let so pa sploh prave sexačice,saj pri vsakem sexu mislijo da je zadnjič,zato se maksimalno potrudijo.

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
26.2.2007 18:34:19   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

Ženske srednjih let so pa sploh prave sexačice,saj pri vsakem sexu mislijo da je zadnjič,zato se maksimalno potrudijo.

user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.2.2007 20:53:26   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

-------------------------------
user posted image  Dalija!

Saj vem, da je bila šala, ampak slaba!
Dejstvo je, da smo ženske šele nekje pri tridesetih na vrhuncu spolnosti (približno kot dečki/moški pri dvajsetih!). Zato smo ženske srednjih let sploh prave sexačice. Točno in samo zato user posted image !

P.S.: drugače pa so tvoji posti kar simpatični user posted image

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.2.2007 20:56:31   
Anonimen
Malo heca pa ne škodi.Šalila sem se na svoj račun in s tem nisem mislila nikogar prizadeti.user posted image
Pač nisem dovolj pametna za take debate ane?user posted image

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
26.2.2007 21:02:02   
Rožica I
Ma ne, Dalija, te ravno zato rada preberem, ker si duhovita user posted image !
Ampak mi to o "starejših" ženskah pač ni všeč. Nasploh kakšen šovinistično/mačistični humor, ki ga tipi uspešno plasirajo naprej.. Malo sem "občutljiva" na stereotipe pač.

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.2.2007 21:08:01   
Anonimen
user posted image user posted image

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
26.2.2007 21:11:20   
Tia27
Ja madona,letos bom 30,ja kaj bo pol šele pri 40-ih, me bo razgnal al kajuser posted image user posted image kokr pravte srednjedobne mladostnice ,če se pol v 40ih še bolj seksa,najbolš da se pol pri 40ih pustim sedanjo službo in se zaposlim kot domačica-seksačica user posted image user posted image

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.2.2007 21:11:28   
Rožica I
user posted image  user posted image  user posted image

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.2.2007 21:12:54   
Rožica I
Počakaj, Tia, kako leto, pa ne boš več imela časa za RR user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu Tia27)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.2.2007 21:14:11   
Marogica

No, noooooo....punce. Moj mož jih ima 47-njegov vzdevek je "TIGER", tako, da, lepo prosim....user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.2.2007 21:54:00   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

No, noooooo....punce. Moj mož jih ima 47-njegov vzdevek je "TIGER", tako, da, lepo prosim....user posted image

Saj zato sprašujem, ker je tako zvenelo, kao da pa 40 letni moški ni več za sex. Moj je namreč tudi blizu 40 (36) in še ne razmišlja o upokojitvi user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.2.2007 22:31:20   
1ksantipa
Moj butelj je pa že pri 32ih v penziji. nič od njega. Komi 1x na 2 meseca spravi skupi. Le kje sem tega pobrala?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.2.2007 22:46:00   
taja27
zakaj ga pa imaš, če je butelj? zdej pa res ne vem, kdo je večji?

(odgovor članu 1ksantipa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
26.2.2007 22:58:58   
1ksantipa
Hja, boh pomagi, je preveč zakomplicirano.

Ko pa liže, pa liže kvalitetno. 

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 20
27.2.2007 7:09:14   
Anonimen
A sladoled al liziko?user posted image user posted image

(odgovor članu 1ksantipa)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
27.2.2007 9:09:19   
Taula
A sladoled al liziko?

user posted image user posted image user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
27.2.2007 11:30:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

kaj naj naredimuser posted image user posted image user posted image

Ko boš postregla z kosilom, naredi pogrinjek še za vibrator. Pa ga lepo položi na stol in mu postrezi z kosilom, pa z seboj ga nesi na izlete, v trgovino, na sprehode, z njim se stiskaj na kavču med gledanjem tv-ja, pogovarjaj se z njim, mogoče mu lahko seštrikaš kako oblačilo, tvojemu pa povej, da je to nov družinski član in naj se ne pritožuje, saj opravlja njegove zakonske naloge user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
27.2.2007 11:32:33   
Anonimen

kaj naj naredimuser posted image user posted image user posted image

Ko boš postregla z kosilom, naredi pogrinjek še za vibrator. Pa ga lepo položi na stol in mu postrezi z kosilom, pa z seboj ga nesi na izlete, v trgovino, na sprehode, z njim se stiskaj na kavču med gledanjem tv-ja, pogovarjaj se z njim, mogoče mu lahko seštrikaš kako oblačilo, tvojemu pa povej, da je to nov družinski član in naj se ne pritožuje, saj opravlja njegove zakonske naloge user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
27.2.2007 13:01:17   
Tia27
joj joj ,vidim da eni smo pa res občutljivi kar se pogovora o seksu tičeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?