![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
moje telo se mal heca z mano 3.8.2009 7:58:15
|
|
|
|
sensi
|
Živijo dekleta.Vem,da niste jasnovidke,pa......ne vem kakšni preroki,sam jaz res več ne vem ,kaj bi to bilo.Mogoče pa se samo moram ispovedati. Menstruacijo bi morala dobiti na 30 dan v torek 28.07.Seveda je ni bilo in ker me že od O bolijo prsa pa res se drugače počutim sem si na trenutek upala pomislit,kaj pače je ratalo. Počakala sem do četrtka in naredila test first sing duo,čez 5 min se mi je prikazala zelo rahla črtica in je še danes vidna.V soboto sem seveda v pričakovnju debelejše črtice naredila test in nič niti rahle črtice ni bilo.O:K: se sprijaznim mal pojokcam in gremo dalje.V soboto proti večeru opazim beli tok in ko sem se obrisala s papirom rozasto sluz.Takoj sem si rekla evo tečka je tu.Glede na vse znake sem jo pričakoval zjutraj in seveda je nibilo od nikoder tudi roza sluzi in beleega toka ne.Popoldne sva pa z dragim malo ,se grem tuširat in opazim svetlo vlečljivo sluz spomešano s krvjo.Takoj si dam vložek.In danes zjutraj,lahko trikrat ugibate še zmeraj nič spodej sem čista ko solza ne duha ne sluha o sluzi al pa o kaki . Saj ne vem ,če so živci al psiha ali......želja...V glavnem nekdo tam spodaj se igra z mojimi živci.Nekaj se dogaja v mojem telesu,lahko pa je tudi tako močen PMS,skratka ne vem.Je mogoče imela katera podobno iskušnjo..????Seveda si želim,da bi bila noseča,če pa nisem naj pa tečka čim prej pride,ker me ta nevednost že pošteno .Upam,da vam nisem preveč zakomplicirala.lp
|
|
RE: moje telo se mal heca z mano 3.8.2009 8:06:15
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj pa ce bi danes naredila se 1 test? ker danes bi morala biti ze konkterna crtica, ce si noseca.
|
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.