hugolina
|
Pozdravljene drage avgustovke! Ravno sva prisopihala iz :morje:, kjer je prav tako noro soparno kot tukaj na Gorenjskem. Voda pa da ne govorim.....mlaka. Ampak plavala sem pa le (čeprav sem se sama sebi zdela smešna). Jaz sem drugače v vodi kot en otrok in skačem, pa prevale delam, pa tko....zdej pa tega nisem :zmeden2:, ker se mi ni lih zdel najbolj primerno. Sem pa imela sprva pomisleke, glede tega al bi sploh šla v vodo. Glede gibov vsako jutro rečem, da bom začela šteti ampak čez dan pol vse zabluzim, tko da ... pametni pišejo. Bo treba začet. Bla pa je :duda: danes ponoči tako aktivna, da sem spala mogoče kake 3 ure. Kaj tacga pa tudi še nisem doživela. Btw, moram reč da ste ble tako zeeeellooo pridne, da sploh ne vem, če bom utegnila vse napisat, kar sem do sedaj prebrala. Tia, glede frendic bi lahko napisala cel roman. Ko sem brala tvojo zgodbo, se mi je zdelo kot da opisuješ mojo situacijo, mogoče samo malček obrnjeno. Nimam besed. Ne sekiraj se, misli nase, na svojega :love: in :duda:. To je najpomembnejše, bolj kot te "prijateljice", ki jih je zmeraj več. Jaz nevem več kam to pelje. Ampak o tem bom drugič. Sedaj pa Miševi: sploh ne morem verjeti, kaj sem prebrala. Totalno sem zaprepadena in sploh ne morem verjeti, da taka oseba lahko opravlja delo z ljudmi. PODEN!!!!! Mislim, pa veš kam bi jo poslala p..... jedno, da si dovoli kaj takega ne samo reči ampak sploh pomisliti. In to nam :nosecka:, k smo že tko 1000x bolj občutljive na vsako stvar. Brrrrr .... Na tvojem mestu bi, če bi še kdaj naletela na njo, zahtevala drugega G in to brez premisleka. Pa tudi povedala bi zakaj tako. Če pa ne, bi pa stopila do predstojnika oddelka. Takole se pa res ne dela, saj smo vendar ljudje. Upam, da si se pomirila, misli na svojega :duda: in nase, kajti to je ta trenutek najbolj pomembno.:rozica: No, sej sem sigurno še kaj pozabla. Zdej grem pa pod tuš, ker mi kar dol teče, pa na kg breskev, pa se še tipkamo lp
|