Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
mojci kje si jezika te potrebuje 23.5.2005 10:13:29
|
|
|
|
ona78
|
no, pa sva dve!!! i hate it :hudicek::hudicek::hudicek:
|
|
|
|
mojci kje si jezika te potrebuje 23.5.2005 11:28:30
|
|
|
|
mojcy
|
joj,:hudicek: sej bo sam ne se sekirat,ker nc ne pomaga.... pozabi malo na vse skupaj pa bo,boš videla!:duda:bo kmalu,sam zivcke na paso poslati.... moja bebica pa tako pridno raste in se kobaca po mojem busiju da je kr veselje.... sej se mi boš kmalu pridruzila!!!! za plodne dneve pa ne vemm kaj dosti,jaz si jih nisem racunala,ker sem melas tudi neredni ciklus,sla sem na sreco.... veliko uspeha zelim za vnaprej,pa ne mislit sam na to.... :rozica::rozica: čao
|
|
|
|
mojci kje si jezika te potrebuje 23.5.2005 13:11:10
|
|
|
|
Nattka
|
Na tej spletni strani, si lahko izračunaš plodne dneve. Če nimaš rednih menstruacij, si lahko pomagaš tako, da v izračun vneseš različne dolžine ciklusov (na primer: prvič vneseš na 26 dni, potem na 27, itd). Vse datume si zapišeš in tisti, ki se ponovijo največkrat so najbolj verjetni plodni dnevi v tistem ciklusu. Pravim najbolj verjetni, niso pa 100% verjetni. Upam, da sem vsaj malo pomagala. Veliko sreče :sloncek: in čim manj rdeče.:hudicek: LP
|
|
|
|
mojci kje si jezika te potrebuje 23.5.2005 13:52:41
|
|
|
|
tina_klementina
|
Še enkrat, ker prejšnji link noče delat. Dela ko na koncu iz naslova brišeš < br >, ki se kar samovoljno pojavi, ko klikneš na link :zmeden:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?