Sugy
|
Pozdravljene, nekatere se me mogoče še spomnete, da sem se temu forumu pridružila nekje oktobra in ko mi je M zamujala, sem mislila, da sem noseča, kljub temu, da so mi testi kazali negativno. Imela sem take znake, da sem bila 100% Dokler me ni krvna preiskava postavila na realna tla. Vse je bila psiha. M nisem dobila več kot 2 meseca. Ginekolog mi jo je moral sprožiti. Bila sem tako razočarana, ker se je moje telo tako poigralo z mano, da sem si prisegla, da se bom nehala obremenjevati in opazovati "znake" - znake, ki jih v resnici ni. Tako sem nehala hoditi na forum in poskušala živeti kot prej, preden sva načrtovala bebico. In sedaj ne morem verjeti... 2 dni nazaj sem zagledala :roza: ! Največji hec pa je, da sploh nisem imela znakov, oz. precej manj kot pa takrat, ko se je vse dogajalo samo v moji glavi. Sedaj samo še upam, da se bo vse skupaj srečno izteklo. Tako, upam, da sem s tem kakšni pomagala. Vem pa tudi, da sem tudi jaz prej brala, koliko lahko naredi psiha, pa sem si mislila, ah, meni se pa to ne more zgoditi... No, pa se je. Lepo se imejte, in čimveč srečnih :nosecka: !!!
|