|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   moja punči
18.2.2005 21:37:23   
KIRA
odlično napreduje. pri papanju že pravi njam, bolj se sliši kot nam nam ali pa mmmmm - če ji je kaj všeč danes je zelo lpo papcala naniko (banano), sem jo kar pohvalit mogla, ko je bal tok pridna.

pol pa če ji kaj ni všeč, sedaj že par dni odkimava z glavo in zraven gode. direkt tako odkimava, kot ne ne. pa zraven tako gode, kot takrat ko se jezi. ne vem, če je to nova finta, ali pa sedaj že ve, kaj pomeni ne ne in zna tud z odkimavanjem pokazat.

tudi sedi že lepo, včasih se kaj zamaje in se prevrne, ampak več ni tak kritično. jo že lahko pustim in mičken samostojno sedi.

temo sem pa v bistvu odpirla zato, ker se včasih, ko je name naslonjena, že kar lepo nanogice psotavlja, ud po pol minute skup stoji na podplatih, pa ima komaj 6 mesecev.

a ni to mal prehitro?? saj je ne mislim spodnašat, ampak najbrž še kosti niso dovolj močne, da bi lahko stala dalj ćčasa ali pač?????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   moja punči
18.2.2005 21:45:48   
Pepa-2
jaz je še raje ne bi pustila, da se postavlja. je pa očitno viktorija pravi štopl (mišljeno dobronamerno). si bo že ona izbrala, kaj bo popapcaala. aha, mama, boš hitro plesala tako kot bo pikica dirigirala,...:bravo::)-lp

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   moja punči
18.2.2005 22:10:59   
KIRA
pepa - že sedaj plešem. ko ona kaj noče, pol noče, če pa se hoče dartat bo pa celega vraga ušpičla, da jo gor vzamem. čist je po mami. hihihi :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   moja punči
18.2.2005 22:12:14   
Anja167
Naš se je tudi začel postavljati na noge pri 6 mesecih. Mi mu pustimo, dokler zmore sam. Če ga hočem posedeti, ni šans, da bi se pustil.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   moja punči
18.2.2005 22:15:03   
KIRA
anja - saj ga še držiš zraven, mislim podpiraš pod rito??
jaz mojo še podpiram, je ne upam čist pustit, da bi čist sama stala. sicer pa tako ne stoji dolgo, mogoče pol minutke ali nekaj takega...

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   moja punči
19.2.2005 8:35:26   
.ču
OJ!
Je blo par dni nazaj govora o postavljanju na nogice.

LP:rozica:

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=30073&idk=89

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   moja punči
19.2.2005 21:36:00   
Anja167
Joj, Kira, pa ga ne. Mi mu damo roke (predenj, ne nad njega), se prime zanje, in - hop - vstane. Potem se pa drži in skače (izteguje kolena). Ko mu klecnejo, se pa vsede. Ja, tudi pri nas to navadno ni več kot minuto, odvisno, koliko je utrujen. A narobe delamo? :zmeden2:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   moja punči
21.2.2005 8:45:27   
KIRA
to pa ne vem anja. najbrž ne - saj se vsede, ko se zmatra. moja sama še ne vstane, se pa opira na nogice in pol en čas stoji, ko je name naslonjena. včasih se direkt od mene odrine in stoji mičken. nimam čist nič proti takim "vajam", prav nasprotno, si mišice krepi. sam da jo ne upam pustit, da bi jo samo za rokice držala. men se zdijonogice še prešibke, oz. je ona pretežka, pa jo malo bolj podpiram...

Lp

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Zdravniki.
пеперутка16

Zaupate zdravnikom?

Da. (50%)

Ne. (50%)

Število vseh glasov: 4

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!