|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   moja posrandula
8.11.2004 16:21:27   
SANDY
JAo, ta mala je bla zjutrej tko pokakana da je skos pižamo pršlo-že spet!! Prejle se je pa tko, da k je na tleh sedela sem vidla nad žabam samo en rjav trak. Pol pa en kup dreka na hrbtu, bolj malo pa v plenici :)-:)-
Sem jo sam pobasala pa u banjo :miska:
Ja učer smo mal torte jedl, pa takle, pa se je očitno spucala zejle, hehe!

Drgač je pa fešta uspela-naredl smo čez 300 slikic-neki jih kmal dam v album. Dons sva z Balžem končno nabavila svojega digitalca, tko da bo moj album vsak dan bolj obogaten!! :pujs::pujs:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   moja posrandula
8.11.2004 16:22:12   
SANDY
evo. tamala na tleh in kaj zej spet vidm!! Usran bodi pa žabe. Spet smo pokakaniiii!!!! :hudicek:

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   moja posrandula
8.11.2004 16:27:29   
ZARA
a jooooooooooooj,SANDY...
ja kwa si ji pa dala za papcat,hihi...Zara ma tud dans 'kakalni' dan je bla ze 2 x na fulll,tud skoz prslo vseeeeeeee....mormo se kopat ker smrdiiiiiiiiii...:rozica:

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   moja posrandula
8.11.2004 17:28:00   
Anonimen
Hm, kaj je danes takšen dan?:zmeden2:

NAš je tud kar naprej usran. Pravi mali :pujs: je. Je že 4k ooorrrnnnngggg plenico napolnu in seveda malce pomazal po hrbtu. :)-

(odgovor članu SANDY)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   moja posrandula
8.11.2004 17:33:36   
Anonimen
Moj pa nič ne kaka, ker ni ne je. Štrajka.

(odgovor članu SANDY)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   moja posrandula
8.11.2004 19:42:50   
Pupica
Ja zgleda da je tak dan...naša princeskica je tudi že bila fullllll ukakkana ene 3 x.K sreč zdej spi9nebesa9nebesa9nebesa

no sam da ste lepo praznovali, pa da se boste zdej še lepše slikali:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
:muca:

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   moja posrandula
8.11.2004 19:50:24   
Jančika_
Pa to so se neki našuhtal:)-:)-:)-, naš je tud dans cel da sračkal:)-, in to hudooooo!

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   moja posrandula
8.11.2004 20:20:31   
ZARA
evo punce,dans lahko praznujemo dan drekcev...:)-:)-

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   moja posrandula
8.11.2004 20:23:39   
SANDY
hehehehe, zara no :)-:)-:)- slovenski dan pokakcov

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   moja posrandula
8.11.2004 20:34:13   
kimi
ja te plenice..tud mojmu se to dogaja zadnje čase (odkar so mi omenli poljske plenice:)-) no sporoči ko bodo slikice

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   moja posrandula
8.11.2004 20:35:25   
Urša
Pa se res je! Mi smo mel danes pokakan bodi, pizamco in se rjuho, kakec je pa kr vn pogledu! Ne vem kaj je to danes... :)-:)-:)- Je bil ze najvsezgodaj Vanish na sceni. :zmeden:

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   moja posrandula
8.11.2004 20:54:39   
Anonimen
Prejšnji post sem pisala, ko s eše ni pokakal. Je pa potem prejle nadoknadil za vsaj dva dni nazaj. Star je pa dve leti in pol in je toiko večji kupček... v kahlici... in cela soba je dišala...

(odgovor članu SANDY)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   moja posrandula
9.11.2004 10:30:54   
Jančika_
No, včeraj se je petkrat posračkal, in to tak, da ni blo za pogledat, danes, ko pa gremo čez dobre pol ure v posvetovalnico, pa nič! Ponavadi se do take ure že vsaj dvakrat. Zdej me je pa strah, da se bo zdravnici na mizi pokakal - zadnjič jo je polulal in to bi bila samo logična nadgradnja:)-.

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   moja posrandula
9.11.2004 15:16:14   
Jančika_
No, je zdržal do doma, pol sem ga pa komaj uspela sproti previjat:)-:)-:)-, se je trikrat tak podelal.....

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?