giotti
|
Ana, najprej tebi čestitke. Res te je bilo užitek prebrat. Držim pesti, da bo vse okej Všeč mi je tudi, ker sem te brala za nazaj, da nisi odmislila, in vidim, da si prav razmišljala o tem. In ni bilo tako, kot zelo rade povejo srečke nosečke, da šele, ko najmanj pričakuješ, da te presneti ali pa da šele, ko odmisliš, zanosiš. Vidim, da ti je ratalo kjlub temu, da nisi odmislila Ful vzpodbudna novica za večino nas tukajle na forumu, ki ne moremo odmislit (zato smo pa tukaj ) in ki ful pričakujemo! divans1, tole, da greš h G je super stvar. Zelo verjetno sicer imaš O, če si zanosila, pa vendar, naj se to še tako potrdi, nič ne škodi! Drugi nasvet, ki bi ti ga dala, pa je, da tudi ti probaj z O testi ugotavljat, kdaj naj bi O sploh nastopila in takrat res usmerit vso energijo v to, da se dela ljubezen. Sicer ti to svetuje nekdo, ki sploh še ni preverjal O z lističi, ampak imam zelo resen namen za naslednjega otročka, ker zdaj že kar verjamem, da sem ta ciklus zanosila, čeprav seveda še nimam pojma No, to drugo, da sem nosečka, je pa še en nasvet, ki ga je dala tudi Ana, da je treba VERJETI. Jaz ta mesec prvič v življenju verjamem, da sem tudi jaz lahko nosečka! Tudi to je težko, vem, tako kot pravijo, da je treba odmislit, ampak jaz se kar skoz tripam s tem, da sem nosečka, si to ponavljam kot mantro. Pa da vidimo, kaj se bo izcimilo iz vsega skupaj...
< Sporočilo je popravil giotti -- 15.1.2009 11:43:03 >
|