Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
moja prehrana in dojenje 26.7.2008 9:16:37
|
|
|
|
Alči
|
Kaj jeste od zelenjave in sadja in koliko na dan? Patronažna mi je vse lepo razložila, kaj ja in kaj ne, pa da po en teden eno vrsto da vidim reakcijo, zdaj pa me zanima iz prakse kako pogosto ve jeste to? Zdaj poleti je meni še posebej muka se izogibat sadju in solatam, ampak se, ker me je strah da bi sinka (star 3 t) pol kej zvijalo. Rada pa bi jedla, ker mam strašne probleme s prebavo, kljub temu da se nalivam s čaji, vodo, pa donat , res merkam da popijem dovolj, že zarad tega ker polno dojim ...
|
|
|
|
RE: moja prehrana in dojenje 26.7.2008 17:45:07
|
|
|
|
katicka
|
jaz jem skoraj vse normalno, razen kislega ne(agrumov) in začinjenega. pa moji ko je 1.5 meseca stara pa ji nič kaj ne škodi. je pa od vsakega odvisno.
|
|
|
|
RE: moja prehrana in dojenje 26.7.2008 18:47:47
|
|
|
|
madasa
|
Do 3 meseca sem jedla bolj malo skoraj nič surove zelenjave ali sadja (kompote). Ni imela nič krčekov samo prdala je ko velika. Po 3 mesecu pa sedaj jem čisto vse, še limonade malo razen fižola še nisem probala. Začinjeno pa sem jedal od začetka. Lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?